35-aastane jagas möödunud teisipäeval tehtud klõpsu sotsiaalmeedias ja koheselt asuti spekuleerima, kas tegemist võiks olla aastaid tagasi Liverpoolis asuva Lights Cinema läheduses uppunud tüdruku kummitusega, kirjutab Metro.

"Tahtsin teha selfi, sest 7-kuuse Harperi jaoks oli see tema esimene kinokülastus, kuid olin natukene häbelik ja ootasin, et saal oleks inimestest tühi. Nägin hiljem isegi viimases reas istunud sõbrannat, kes kinnitas mulle, et kedagi teist sel hetkel saalis ei viibinud," seletas Emma, kes pidi oma hirmunud laste rahustuseks valetama, et tegemist on uue "Tondipüüdjate" filmi reklaamitrikiga.

"Avastasin alles koju jõudes, et pildil on kaisukaru embavat tüdrukut meenutav kummitus. Ma ei osanud isegi ette kujutada, et kaisukaru võiks kummitusena eksisteerida. Meie pere on üldiselt üpris skeptiline, kuid nähtu šokeeris meid kõiki ja ma tahaks teada, millega tegu võiks olla."

Naist on süüdistatud Photoshop'i kasutamises, kuid Johnson kinnitab, et kõik juhtus päriselt. "Jagasin seda pilti internetis, et loosse selgust tuua. Kuna kino asub täpselt mere ääres, siis ei tea, kas see võib olla seal läheduses uppunud tüdruku kummitus või midagi sellist."

Light Cinema pressiesindaja keeldus juhtumit kommenteerimast.