1. Maarja-Liis Ilus
Lauljatari ellu toob rõõmu Vana-Inglise lambakoer Bianca (pilt üleval), kes on naise sõnul elava ja rõõmsa loomuga, ent veidi kangekaelne.
2. Vahur ja Liina Kersna
Suve alguses täitus Liina Kersna suur unistus ning perre saabus Hollandi väike veelinnukoer nimega Lotta, kes on Kersnate sõnul väga rõõmsameelne, sõbralik ja haarab kõike lennult.

3. Evelin Ilves
Endine presidendiproua on suur koerasõber ning on oma koertega jäänud kaamera ette nii mõnelgi avalikul üritusel. Möödunud aastal siit ilmast lahkunud inglise setteri Edwardi asemel pakub naisele seltsi uhke karvaga Schubert.
Rene Bürklandi raamatuesitlus

4. Igor Mang
Tähetark Igor Mangil on juba aastaid seltsiliseks segavereline Sulfa, kes järgneb oma peremehele kõikjale ja kelle tegemistest võib armastatud astroloog rääkida kasvõi tunde.
Igor Mang

5. Helen Sildna
Tallinn Music Weeki peakorraldaja kiire elurütmiga tatsub kaasas beagle'i tõugu Pipar, kes rasketel hetkedel ta töömurede ja arvuti juurest eemale kisub.

6. Stig Rästa
Muusiku Stig Rästa parimaks sõbraks on Jack Russelli tõugu koer Jackson, kes käib mehega isegi stuudios kaasas.

A photo posted by stigson (@stigrasta) on

A video posted by stigson (@stigrasta) on


7. Helene Vetik ja Madis Nestor
Kui vanalinnas asuvat plaadipoodi Biit Me külastada, võib seal kohata ühte väga vahvat mopsi. Tegemist on moeblogijast Vetiku ja plaadigurust Nestori koera Kostjaga, kes on nii popp kuts, et tal on isegi enda isiklik Facebooki lehekülg.

I am surrounded by idiots.Posted by Kostja pug on Sunday, 3 May 2015