Põhja-Carolinast pärit 23-aastane Shia Yearwood arreteeriti aasta alguses ning ülesvõte temast läks Charlotte’i linna avalikku andmebaasi, seejuures postitatakse need pildid ka Twitterisse. Naine märkas, et tema pildi juures oli rohkelt kommentaare, mis kõik kõnelesid tema juustest ning ta haaras härjal sarvist!

Daily Mail kirjutab, et Yearwood otsustas ebameeldiva kogemuse pöörata enese kasuks ning postitas pildi ka enda Twitteri kontole ühes teemaviitega #BraidsByShia. “Üritasin inimestele lihtsalt näidata, et mul ei ole midagi häbeneda. Näen sellel pildil hea välja, eriti mu patsid. Need olid tehtud täpselt kaks tundi enne pilti,” meenutab naine.

“Alguses mul oli tõesti piinlik, et see pilt nii palju tähelepanu saab. Ma ei tahtnud, et inimesed arvaks, et pean kinni võtmist naljaks. Siiski mõtestasin selle juhtumi enda jaoks õppetunnina ning võimalusena näidata maailamle enda oskusi.”
Pilt on kogunud rohkem kui 9000 meeldimist ja 4000 taaspostitamist ning need ei ole tõepoolest parastavad kommentaarid, vaid potentsiaalsed kliendid, kes tahaksid noore juuksuri teenuseid kasutada.
Noor naine on patsipunumise kunstiga tegelenud juba 15 aastat ning oskused pärandatakse nende peres edasi põlvest põlve. Naine tunnistab, et teeb seda näputööd hetkel vaid seepärast, et pärast tütre sündi on tal tarvis lisaraha. Õnneks on naisel nüüd terve posu uusi kliente.