Etenduse produtsent Mart Normeti jaoks seisneb uue etenduse põhiline intriig selles, et maailma kaks kõige tähtsamat meest kohtuvad ühes ruumis kahekesi, ilma nõunike, tõlkide, turvameeste ja teiste abilisteta. “Igapäevaselt seisab nende selja taga suur armee, palju raha ning üüratu ego. Õigemini, üüratu ego ei asu nende selja taga, vaid käib neist alati kaks sammu ees,” kirjeldab Normet. “Me kuuleme nende meeste tegudest ja mõtetest iga päev. Justkui elaksime nendega koos! Aga ometi ei ole me neid näinud inimestena. Nüüd on see võimalus!”

Etenduse stsenaariumi konsultant on politoloog ja Eesti Ekspressi peatoimetaja Erik Moora, kes on olnud ka “Tujurikkuja” produtsent ning “Ärapanija” toimetaja. “Maailm ei ole peale seda salajast tippkohtumist enam endine,” muigab Moora. “Me arvame, et me teame palju ja saame aru sellest, kuidas maailmas asjad käivad, aga kas ikka päriselt.”

Piletid on müügil Piletilevis.

JUTUMULLI MÄNG!

Kui soovid võita piletid endale ja kaaslasele 1. novembril etendust vaatama, siis täida jutumullid vähemalt ühel alloleval pildil! Võidavad kõige naljakamad – selle otsuse langetavad Oja ja Uuspõld isiklikult ning tulemuse avaldame ka Publikus. Võitjad selguvad 27. oktoobril, kellega võetakse isiklikult ühendust. Anna tuld!



Juhul kui mõte eriti hästi lendama läks, siis võid valida ka mõne pildi siit galeriist ning näiteks tasuta veebipõhise Phraseit jutumulliprogrammiga meile oma nali teha ja e-postiga publik@delfi.ee saata. Teemareale kirjuta "Tramp ja Puutin".

Vaata ka lavastuse treilerit: