1. Kullast kiikhobu: 600 000 dollarit

Jaapani ehtedisainer Ginza Tanaka tegi 24-karaadisest kullast kiikhobu Jaapani imperaatori võsukesele prints Hisahitole. Kuulujuttude kohaselt on "USA imperaator" Jay-Z ostnud säärase oma lapsukesele Blue Ivyle. Aga isegi kui Sul oleks enam kui pool miljonit dollarit, siis ei saaks Sa seda osta, sest igale matsile toda hinnalist lelu ei müüda.

2. Egg DoDo kandekorv: 2500 dollarit

Beebikorvid on saavutanud üüratu populaarsuse pärast seda, kui Kate Middleton oma esiklapse justnimelt ühes sellises haiglast koju tassis. Kuid isegi Kate'il polnud Egg DoDo't, mis on eriti ilus, mitmes suunas liikuvate ratastega, käsitöö disainiga ja siidist voodriga. See munakujuline beebitarvik on voolitud ühest terviklikust puittükist, selles on nii madrats, padi kui tekk.

3. D&G beebiülikond: 1000 dollarit


On raske välja mõelda midagi ebapraktilisemat kui disainerülikond ilmakodanikule, kes paari nädala (või päevaga) sellest välja kasvab. Veelgi enam, toodet saab korrastada vaid keemilises puhastuses, seega igasugune söömine ja hullamine on maimukesele keelatud. Kui "praktiline"!

4. Aston Martini hõbekäru: 3115 dollarit


Kui su laps ei ole James Bond, siis vast ei tasu see investeering ära. Sest milleks on tal (või sul) vaja lapsekärule kõvendatud alumiiniumkeret, nahksisu ja liikuvaid numbrimärke?

5. Swarovski Diamond Bath Tub beebivann: 3800 dollarit

Kui võtta arvesse, et keegi kleebib oma väikeste valgete (või tõmmude) kätega sellele vannile 46 000 Swarovski kristalli, on see isegi odav! Kuigi ükski beebi ilmselt ei oska säärast ilu hinnata, siis vähemalt edevale emale silmarõõmu kui palju!

6. AFK Cherubini võrevoodi hõbeda ja kullaga: 4400 dollarit

Hälli kasutatakse umbkaudu vaid aasta, mistõttu ostavad normaalsed lapsevanemad kokkuhoiu mõttes sellise mööblitüki, mida saab lapse kasvades ümber ehitada ka voodiks. Kuid rikkurid sellisele asjale ei mõtle, eriti kui on võimalik maksta hunniku pappi, et oma niigi dramaatiliselt ära hellitatud piripilli toa sisekujundusse veelgi draamat lisada.

7. Fantaasiatõld-voodi: 65 000 dollarit


Kui tavaliselt kujutavad lapsed kõrvitsaks muutuvat tõlda ette vaid vaimusilmas, siis mõne ajudeta rahamasina võsuke saab end sellisesse magama kerida, kuna firma PoshTots lõi sarja Fantasy Coach. Voodilinad, madrats ja padjad-tekid muide ei ole hinna sisse arvestatud.

8. Teemant-lutt: 17 000 dollarit


Huvitav, kas teemantidega kaetud lutt võtab nutuisu paremini ära kui see tavaline plastik-lutt, mida igas suvalises kaupluses müüakse? Vastus on: ei. Sest tegelikult ei ole soovitav seda toodet üleüldse beebile suhu panna, kuna metall võib ärritada ja vääriskivid esemelt lahti tulla.

9. Swarovski söögitool: 15 000 dollarit

Kui sa ostsid Swarovski beebivanni, siis pead ostma ka söögitooli. Jällegi on klientide nimistus Jay-Z ja Beyoncé lapsuke Blue Ivy, kellest ei saa maha jääda ka Kim Kardashiani ja Kanye Westi tütar North West.

10. Bespoke beebimadrats: 10 000 dollarit

Buckinghami palees resideeruva kuningapere tarvis loodud kašmiirist madratsid võivad soojendada ka sinu tite küljealust, vormides end täpselt tema järgi. Aga miks mitte siis selline asi juba iseendale tellida?