Electrabike Eesti (www.electrabike.ee ja leitav ka Facebook’is) tegeleb Electra jalgrataste maaletoomise ja müümisega Eestis. Aprillist augustini tegutseme ka pop-up poena Tallinnas, tänavu on selleks asukohaks Lootsi 4 (Tam Galerii) Tallinnas.

Lisaks stiilsele välimusele ja cruiser-tüüpi rataste taaspopulariseerimisele tõuseb Electra bränd esile oma patenteeritud Flat Foot tehnoloogiaga, mis mängib suurt rolli Electra jalgrataste ühe põhiomaduse – mugavuse – juures. Flat Foot tehnoloogia taandub jalgratta pedaalide ettepoole toomisele võrreldes tavapärase rattaga. Aga mida tähendab see inimesele, kes Flat Foot tehnoloogiat kasutava ratta sadulasse istub? Eelkõige võimaldavad ettepoole toodud pedaalid istuda mugavalt sadulas nii, et jalatallad on kindlalt maas.

Harvemini jalgrattaga sõitval inimesel pole Electra ratta sadulasse istudes muret tasakaalu hoidmisega, samamoodi ka valgusfoori taga peatudes. Igapäevased sõitjad hindavad kõrgelt võimalust inimrohkes kohas – näiteks vanalinnas – liigelda ilma ratta sadulast maha tulemata, tõugates end hõlpsalt jalgadega edasi. Kohmakas ja sõidumugavust rikkuv osa jalgrattasõidu juures – ebakindel ühendus maapinnaga – pole Electra jalgratastega sõitjate jaoks mingi teema.

Muuseas aitab Flat Foot tehnoloogia kaasa ka Electra ratastele omase sõidumugavuse saavutamisele, võimaldades isteasendit veelgi tahapoole viia, tagades seega lausa tugitoolis istumisele sarnaneva asendi ja mugavuse. Sirge seljaga sadulas istumine vähendab ka kätele langevat koormust, mis tähendab, et ka pikema linnasõidu ja kruiisimise käigus ei teki sõitjal väsimust. Peale Flat Foot tehnoloogiat kasutava rattaga proovisõidu tegemist jääb üle vaid imestada, kui mugav rattasõit olla võib ning miks keegi varem selle peale tulnud pole.

Niisiis, Electra jalgrattad on mugavad ja stiilsed. Siinkohal võiks rääkida pikemalt ka Electra jalgrataste ehituslikest detailidest nagu käiguvahetusmehhanismid, raami ehitus või milliseid hammasrattaid kasutatakse, kuid inimesele, kes Electra ratta sadulasse istub, on oluline vaid üks – Electra jalgrattad on väga kvaliteetsed ja murevabad kasutada ning Electra sadulas näed sa nii hea välja.

Mis aga kõige olulisem, mõeldud on igale maitsele ja eelistusele, pakkudes väga laia valikut klassikalisema välimusega elegantsetest linnakulguritest kõige moodsamate ja silmapaistvamate cruiser’iteni. On kindel, et meie jalgrattapoest saab iga huviline just temale ideaalse kaherattalise kaaslase, tutvudes valikuga internetis (www.electrabike.ee) või tulles poodi aadressil Lootsi 4 (Tam Galerii) kohale rattaid vaatama, proovima ja endale sobivat leidma.

Jaga
Kommentaarid