Tuntud tootja nutitelefoni ostes ei pea sa muretsema tehniliste näitajate pärast. Nutitelefoni Huawei P10 Lite ainus probleem on kallimate telefonide omanike kadestavad pilgud. Huawei otsustas, et kõik selle aasta P-seeria telefonid on parima saadaoleva jõudlusega.

Imeline võimsus

Nutitelefonis Huawei P10 Lite teeb tööd väga kiire Kirin 658 protsessor. Selle kaheksa tuuma, mis on rohkem kui enamikul arvutitel, võimaldavad telefonil sujuvalt funktsioneerida isegi siis, kui samaaegselt töötab mitu rakendust. Huawei otsustas ka, et suur võimsus ei tohi liialt akut kulutada. Seepärast on telefoni kiibistik optimeeritud vähese energiakulu saavutamiseks. Tänu sellele töötab telefon suurema võimekusega kaua aega.

Mobiilsete seadmete kasutuses on selge trend, me kasutame samal ajal üha enam rakendusi. Kaamera, e-kirjad, Facebook, vestluskanalid – neid on aina rohkem. Selleks, et meil oleks võimalik kõike korraga sujuvalt teha ja tagamaks, et kõik rakendused töötaksid samaaegselt viivitusteta, on mudelil 3 GB RAM. Sellest rohkem muutmälu on ainult kaks korda kallimatel nutitelefonidel. Huawei P10 Lite pakub seega jõudlust, mida seni on pakkunud ainult lipulaeva seadmed.

Võimas aku

Peale selle, et nutitelefon peab olema kiire, peab see ka kaua vastu pidama. Nutitelefonis P10 Lite hoolitseb akukasutuse optimeerimise eest rakendusi ja tegevusi haldav Smart Power-Saving 5.0 tehnoloogia, mis võimaldab telefoni palju kauem kasutada kui konkureerivaid nutitelefone.
Aku mahutavus on 3000 mAh ja selle täis laadimiseks kulub kõigest 97 minutit. See aga pole kõik – kui unustad telefoni laadida ja sul on väga vähe aega, siis tagame kümneminutilise laadimisega piisavalt võimsust, et vaadata kaks tundi videoid. Kõigest 30 minutiga saad aku laadida lausa 43% tasemeni.

Kiire autofookus

Ka piltide kvaliteedi suhtes on kasutajate nõuded kasvanud. Huawei P-seeria jõuab aina lähemale kvaliteedile, mida mõned aastad tagasi suutsid pakkuda ainult digitaalsed peegelkaamerad. Väga kiire autofookus ning kaunis ja kunstipärane tausta udutamine portreerežiimis on enne tänast olnud tipptasemel kaamerate pärusmaa. Praegu on see kvaliteet saadaval meie nutitelefoniga Huawei P10 Lite. Suurte pikslite arvuga sensori kasutamine teeb kehvemates tingimustes tehtud fotod erksamaks, detailirohkemaks ja vähendab müra. Iga kaader on selge ja terav tänu autofookussüsteemile, mis kasutab töökindlat PDAF- ehk faasi tabamise autofookussüsteemi.

Kiireim kasutajaliides

P10 Lite'i luues kasutas Huawei oma uut kasutajaliidest EMUI 5.1, mis töötab Android 7.0 süsteemi peal ja pakub kasutajale veel rohkem mugavaid funktsioone. Seda versiooni välja töötades oli EMUI disainerite eesmärk kiirendada ja lihtsustada liidese kasutamist. Enamik funktsioone on kättesaadavad kuni kolme klikiga ning kõige olulisemad kõigest ühega. EMUI kasutajaliides pakub ka mitmeid Huawei enda funktsioone. Näiteks üks originaalsem ja kasulikum neist on Knuckle Sense Technology ehk nukitehnoloogia. Selle keeruka nime taga peitub lihtne võimalus käivitada kindlaid funktsioone sõrmenukkidega. Ekraanile vastavaid tähti joonistades on võimalik teha kuvatõmmiseid, videoklipp ekraanist või käivitada rakendusi. See on kiire ja mugav viis telefoni kasutamiseks, mida konkureerivad nutitelefonid ei paku.

Optimaalne valik

Otsides võimsat nutitelefoni, millel on hea aku ja hind, selgub, et sobivate seadmete nimekiri pole eriti pikk. Lisades sellele nimekirjale ka moodsa täiusliku disaini, võib lõpuks tunduda, et meie kõrgetele nõuetele vastab ainult Huawei P10 Lite. Kui eelnevalt pidid oma soove piirama, siis nüüd on sul võimalik soetada hea hinnaga nutitelefon, mis tagab lipulaeva seadmetega võrdse jõudluse. Sama kehtib ka disaini osas. Kui võtad oma taskust või kotist välja nutitelefoni Huawei P10 Lite, saavad kallimate nutitelefonide omanikud vaadata sinu seadet kadedusega, kahetsedes, et nad enda oma eest liiga palju raha välja käisid.

Huawei P10 Lite'i kohta saad rohkem informatsiooni siit.

Jaga
Kommentaarid