Surfilaagrisse kogunevad nii kogenud sõitjad kui ka algajad lohesurfi-ja purjelauahuvilised, kellele korraldatakse programmi raames mitmeid koolitusi.„Sel aastal on esindatud surfiklubid üle Eesti, kes meeleldi uute huvilistegaoma kogemusi jagavad,“ rääkis Alar Vettik, Surfilaagri peakorraldaja.

Surfilaagrist ei puudu ka võistlused - reedel toimubnaistele atraktiivne võistlus Roxy Ladies Surf ning samuti MinuEsimene võistlus neile, kes võistluspalavikku varem tundnud pole. Laupäevaltoimub harrastajate klassis võistlus Bacardi Fun II.

Seltskondliku- ja meelelahutusliku poole pealt on programmeriti tihe: „Martin Saar paneb Quicksilveri telgis püsti kunstitoa, kus laagrilõpuks sünnib suur Surfilaagri ühismaal. Tantsuakadeemia algatusel toimub „Tantsudsurfariga“, kus surfiklubide paarid tantsima õpetatakse. Seltskondlikke tegevusion päevajuhi Anatoli Tafitšuki juhtimisel samuti kalipsoheitest trummiõppeni,seega tegevust on hommikust hilisõhtuni nii täiskasvanutele kui lastele,“ selgitabVettik. „Ehk on huvitav ka lahendus, kus helisüsteemi asemel edastameSuirfilaagris toimuvat hoopis raadio vahendusel- segadusel 94,2 kuuleb toimuvatigaüks ka oma telgis,“ lisab Vettik.

Õhtul saab nautida head muusikat, kui astuvad üles MartinSaar, Ott Lepland, Aides, Võõras, Outloudz, Dramamama ning Denise Fontoura.

Täpne päevakava www.surfilaager.ee