“Jääaeg Live!” jääetenduses osalevate artistide ning selle kallal töötava personali hulka kuuluvad 20 riigi kodanikud — Inglismaalt, USA-st, Prantsusmaalt, Kanadast, Belgiast, Saksamaalt, Ungarist, Hiinast, Iisraelist, Venemaalt, Poolast, Hispaaniast, Ukrainast, Slovakkiast, Mehhikost, Kasahstanist, Venetsueelast, Hollandist, Tšiilist ja Austraaliast.

Tallinna etenduste jaoks vajalikud dekoratsioonid ning atribuudid tuuakse Tallinnasse 11 suure rekkaga. Lavakonstruktsioonide ja varustuse mahalaadimiseks ja ülesseadmiseks kulub ligi 20 tundi. Juba alates möödunud nädalavahetusest kestavad Saku Suurhallis ettevalmistavad ning jääpaigaldusega seotud tööd. Vaatemänguline ja meelelahutuslik jäälavastus “Jääaeg Live!” on mõeldud just suurtele areenidele — keset saali asuval liuväljal toimuv hoiab vaatajate meeli oma lummuses algusest kuni lõpuminutiteni ning läheb hinge kogu perele. Ühte etendust mahub vaatama vaid 3900 inimest.

Võimsalt jääaegne ja tõeliselt mammuti-mõõtu jääetendus “Jääaeg — Live!” viib pealtvaatajad uhiuute ja pööraste seikluste keerisesse, kus paljude lemmiktegelased Scrat, Manny, Diego, Sid, Ellie, Virsik, Buck, Eddie ja Mürts koos mitmete uute tegelaskujudega asuvad avastamislusti täis teekonnale. Täiesti uue süžeega jäälavastuse raames saab eesti publik näha armastatud “Jääaja” joonisfilmist tuntud tegelasi uisutamas, tantsimas, laulmas, kung fu võitluskunsti näitamas ning akrobaatikatrikke sooritamas. 

Jääetenduse lavakujundus koos jalustrabavate tehniliste erilahenduste, pürotehniliste efektide ja videoinstallatsioonidega manab silme ette “Jääaja” filmidest tuttava maailma, kus on esindatud maa, jää ja õhk — Saku Suurhalli tekivad kaljud, koopad, jäämäed, luhad ning muinasjutulised salud.

“Jääaeg Live!” jääetendus kestab kokku kaks tundi, kuhu mahub vahele 20-minutiline vaheaeg.

Piletid jääetendustele hinnaga alates 29 eurost on müügil Ticketpros — internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Omniva postkontorites üle Eesti.