1. "Eesti-Soome laeval: Ma olen olnud Soome-Eesti laeval juba tervelt viis minutit ning üks purjus soome mees nimetas mind "lamban******ks" ning üritas mind lüüa."

2. "Eesti-Soome laeval: Iga viimne kui tualett siin laeval on ummistunud ning üks kümneaastane laps käib mööda kraanikausse ja oksendab igaühesse neist. Ma reisin stiilselt, sõbrad!"

3. "Eesti-Soome laeval: Üks purjus vene mees laskus ühele põlvele ja palus minu kõrval istuva neiu kätt. Ta ütles ei."

4. "Eesti-Soome laeval: Hiigelsuur mees, kel nägu lõhki ja kaelas hõbemedal, kõndis minust mööda. Ma arvan, et ta on vist poksija? Te oleksite pidanud seda teist kutti nägema!"

5. "Eesti-Soome laeval: DJ hakkas just päris korralikku afrobeat’i lugu mängima. Vaevalt rahvas sellest tegelikult hoolib. Oi, juba panigi jälle selle jubeda Top 40 popi mängima. Paistab, et see meeldib rahvale rohkem.”

6. "Eesti-Soome laeval: politsei vahistas just ühe tüübi. SEE KOHT ON SÕNA OTSESES MÕTTES PÕRGUVÄRAV!"

7. "Eesti-Soome laeval: tegin pilti."

8. "Vähemalt on pardal toitu."

9. "Nii, lõpuks sain sellelt košmaarselt põrgumaastikult maha, mida Eesti-Soome laevaks kutsutakse ja olen turvaliselt oma Helsingi sõbra mõnusas korteris. Purjus Jaapani ärimehed omaette karaoket laulmas, ühesuguste harjassoengutega isad-pojad, odavast õllest end segi kammivad metalimehed, tosinad võistlustelt naasvad lapsmaadlejad, umbes vetsud, halb muusika, katkised elektripistikud, praktiliselt mitte mingit internetti ja muidugi mina ise, kaalumas üle parda hüppamist ja ujumist: Eesti-Soome laeval on kõik olemas."