“Ma olen juba nii vanaks jäänud, et ei jõua enam täispikka kontserti anda järjest, seega on lugudevahelised jutud muutunud pikemaks kui laulud ise on,” naljatleb Genka ehk pärisnimega Henry Kõrvits.

Peaesineja Aries Spears on mänginud rolle hitt mängufilmides Jerry Maguire, Malcolm X ning teised. Tema esimene ülesastumine televisioonis oli Russell Simmons'i Def Comed Jam, millele järgnes kohe Sowtime spetsiaal Apollo' teatris. Olles 8 aastat üks põhiosatäitja MADtv's, jõudis ta parodeerida teisteseas nimesid nagu James Brown, Al Pacino ning oma lapsepõlve iidolit Eddie Murphy. Hiljuti mängis Aries peaosa kanalis Showtime seriaalis nimega The Underground koos Damon Wayans'iga. Samuti on ta kutsutud esinema legendaarsesse Conan O'Brien'i õhtusaatesse. Kui Aries ei osale mõnes filmi- või teleprojektis tegeleb ta üle maailma komöödiaklubides esinemistega.

Piiratud kogus Tallinna etenduse pileteid on eelmüügis Piletilevi müügipunktides. Salme Kultuurikeskuse uksed on 24. mail avatud alates kell 19.00 ning show algab soojendusesinejatega kell 20.00