Võistlused võitis ülekaalukalt ja juba teist aastat järjest Kelly Papp Olympic Casino´st.

Parim kokteilivalmistaja sõidab suvel Prahasse, esindama Eestit alkoholivabade kokteilide maailmameistrivõistlustel. Parimaks noorbaarmeniks vanuses kuni 27 aastat (kaasa arvatud) ja võistluse II koha omanikuks tunnistati Loore Mengel Venus Club´ist, kes võitis auhinnaks uhke mahlapressi Monin´ilt. Väärilise III koha saavutas Kristo Tomingas Butterfly Lounge´st.

Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni 19-nda sünnipäeva auks korraldatud Perrier ja Badoit alkoholivabade kokteilide võistlustest võttis osa 20 parimat kokteilivalmistajat üle Eesti, keda hinnati nii kokteilide valmistamise tehnika kui joogi maitse osas.

Kokteile hindasid Eesti tunnustatumad sommeljeed, sealhulgas Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni president Kristel Nõmmik, samuti ka Eesti Peakokkade Ühenduse president Rudolf Visnapuu. Lisaks andsid oma panuse maitsežüriis parima kokteili selgumisele lauljad Teele Viira ja Rolf Roosalu.

Võidukokteili looja tõi inspiratsiooniallikana välja Eesti rohelise suve ja Eesti suveõuna. „Luban, et olen alati valmis kokteili valmistama, kui teie olete valmis kokteili nautimiseks,“ lubas vastne meister.

Restoranis Merineitsi sai muuhulgas ise kaunistada Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni 19. sünnipäevaks pühendatud torti martsipanimassi ja värvidega.

Kelly Papp'i võidukokteil:

BRIGHT SPRING

10 cl Vitteli vett
2 cl Monin Passion Fruit püree
1 cl Monin Green Apple püree
1 bl Monin Amaretto siirup
1 cl värskelt pressitud laimimahl
5 Oregano oksa
5 Mündi lehte
Kaunistuseks: laim, basiilik, valge redis, tüümian, nelk.