Näitlejanna Eva Longoria jagas Instagramis fotot tulekahjust ja kutsus kõiki palvetama: "Sõbrad! Just selline vaatepilt avaneb praegu Californias. Palun palvetage kõikide inimeste eest, kes selles piirkonnas viibivad. Samuti palvetage vaprate tuletõrjujate eest, kes selle tragöödiaga võitlevad. Kõik kes selles piirkonnas on, palun evakueeruge kohe! Ma olen New Yorgis. Mu vend teeb ettevalmistusi, et mu maja evakueerida. See pilt on tehtud mu maja lähedal!"

"See tulekahju on hirmuäratav. See näeb täpselt välja nagu põrgu. Mu maja evakueeritakse praegu, et kõik lemmikloomad sealt turvaliselt välja saada. Ma tänan kõiki tuletõrjujaid, kes riskivad oma eludega meie omade päästmiseks. Mu mõtted ja palved on kõikide inimestega, keda see katastroof on mõjutanud," kirjutas oma Instagramis Paris Hilton.

Samuti on sunnitud oma esinemised ära jätma ja perele appi tõttama legendaarne muusik Lionel Richie. "Californiat laastava tulekahju tõttu olen sunnitud esinemise ära jätma ja oma perele appi minema, et aidata neil evakueeruda turvalisemasse kohta," kirjutas mees Twitteris.

Popstaar Ariana Grande ema teatas Twitteris, et esimest korda oma elu jooksul pidi ta oma kodu hülgama. "Mu süda valutab kõikide Californias elavate inimeste pärast, keda see tulekahju on mõjutanud," kirjutas naine.

Telesarjast "Glee" tuntud näitlejanna Lea Michele pidi samuti oma kodust põgenema. "Palvetan kõikide inimeste eest, kes on Los Angeleses. Haarasin hommikul enda kõige armsamad asjad ja tänan sõpru, kes mind vastu võtsid," kirjutas staar Twitteris.

Vaata siit, kuidas maastikupõlengud Californiat räsivad: