Lugemiskultuuri, raamatuid ja inimese isiklikku kohtumist raamatuga väärtustavale fotokonkursile olid osalema oodatud kõik raamatu- ja pildistamishuvilised, kel õnnestunud tabada jagamist väärt lugemishetke.

Näitusel on esitletud fotod lugevatest inimestest mistahes olukordades, kus iganes paikades, võimalikes ja võimatutes hetkedes, aga mitte ainult - ruumi on ka avaramale tõlgendusele lugemisest. Konkursile laekunud fotosid hindas raamatusõpradest ja fotograafiahuvilistest koosnev žürii fotograaf Rene Türgi juhtimisel. Võitjate tööd on nähtaval nii nii snap.ee keskkonnas kui lehel bookworld.me.

Konkursil osalenud töödest sünnib kevadel 2017 suursugune ühislooming, mis saab Tartu linna avalikus ruumis nähtavaks. Näitus parimatest konkursile laekunud töödest on rõdugaleriis avatud 30. detsembrini 2016.

Bookworld on Eestis loodud maailma suurim eraraamatukogude platvorm, mis võimaldab kasutajatel tasuta hallata oma erakogu, omavahel laenutada, vahetada, soovitada ja hinnata raamatuid. Samuti on võimalik sõpradega diskuteerida loetu üle.

Fahrenheit 451 on Tartus Trükimuuseumi juures tegutsev raamatutuba, mis toetab raamaturinglust ja mitmesuguseid lugemisega seotud tegevusi. See on lugude ja lugejate kohtumispaik, kus raamatud tulevad ja lähevad, lood jäävad alles.