Austraalias Brisbane’i linnas elav Briana May tegi pensionil oleva juhtkoera Isaaci jaoks "viimaste soovide nimekirja", kuna koeral diagnoositi hiljuti ravimatu vähk.

"Isaac on kõige ägedam koer, keda tean. Ta aitab mu sugulasel vajalikesse kohtadesse jõuda. Ta on samuti kõige parem kaisutamissõber. Ma armastan teda," rääkis Briana.

Pärast haigusest teada saamist üritab perekond oma karvase sõbraga võimalikult palju aega koos veeta, kutsul on vaid mõned nädalad veel elada jäänud.

Briana tegi "Cool Dog Group" nimelisele Facebooki lehele postituse, kus kutsus teisi koeraomanikke üle maailma nimekirjas olevaid asju tegema.

"See kaunis vanapoiss sai teada, et tal on ravimatu kasvaja. Tal on vaid mõned nädalad elada, seega tegime talle viimaste soovide nimekirja. Palun aidake Isaacil nimekiri lõpetada ja saatke pilte oma kutsadest, kes nimekirjas olevaid asju teevad," seisis kirjas Briana postituses.

Paljud inimesed jagasid pilte, kus koerad tähistavad sünnipäevapidusid, teised viisid oma koerad randa pikale jalutuskäigule.

Üle maailma saabus pilte koeradest, kes nautisid gurmeetoitu, sõitsid jalgrattaga ja tukkusid. Teistele kutsudele pakuti jäätist, viidi vanni ja osteti uusi mänguasju. Mõned koerad isegi abiellusid, kuna see oli Brianna koostatud nimekirjas viimane soov.