Mees asus Sophie Johanssonit ahistama Malmö linnas asuvas Babeli ööklubis. 19-aastane naine tundis tantsides äkitselt võõraid käsi oma seljal ja ka privaatsetes piirkondades.

Naine lõi meest ahistamise eest, kuid too vastas rusikalöögiga näkku ja seejärel lõi ka klaaspudeli vastu naise pead puruks. Naine jagas fotosid enda verisest näost sotsiaalmeedias. Sophie sõnas kohalikule väljaandele, et ahistamine algas käekoti sikutamisest.

"Ma keerasin ümber ja äkki olid ta käed mu tagumikul ja jalgevahel," rääkis teismeline.

Pärast mehe löömist otsustas Sophie koos sõbrannaga klubist kohe lahkuda, aga noor mees lõi seepeale klaaspudeli vastu tüdruku pead kildudeks.

"Ma arvasin alguses, et mu näol voolab pudelis olnud vedelik. Sõbranna ütles mulle siis, et mu pea on verine. Ma olin šokis," meenutas Sophie.

Sophie pea vajas mitmeid õmblusi, politsei alustas uurimist, kuid lõpetas selle piisavate asitõendite puudumise tõttu.

Malmö politsei kõneisik Nils Norling sõnas, et nad ootavad informatsiooni juhtunu kohta. "Me loodame, et keegi nägi juhtunut pealt. Sel juhul saaksime uuesti uurimist alustada."

Ööklubi on politseile kõik materjalid ja info rünnaku kohta edastanud. Babeli ööklubi sattus eelmise aasta 3. novembril ka pommirünnaku ohvriks.