Kontserdile eelnes treener Maris Kajari õpilaste, väikeste zumbatiigrite esinemine. Nende "Gangnam style" pani igatahes kõik saalisolijad energiliselt kaasa elama. Järgmisena demonstreerisid oma oskusi Egle Eller-Nabi hoolealused showtantsijad, kes spetsiaalselt Sparta sünnipäeva auks olid selgeks õppinud uue tantsukava.

Ja siis läks tõeliseks rokiks! Lavale tulid Kristjan Kasearu bänd koos meie treeneri Sven Idarannaga, kes juba esimestest akordidest tõmbas tantsijad vurridena käima. "Aerosmithi" surematu hiti "Love in an elevatori" taktis alustanud Kristjan ei andnud terve tunni jooksul hetkekski treenijatele armu - sajani kruvitud tempo püsis kuumana päris lõpumeetriteni. Kitarrisoolod vaheldusid tempokate trummirütmidega ning Kristjan näitas oma hääle võimekust ning tõelist muusikalist tulevärki, taustaks Dagmar Oja ning Raimondo Laikre vokaal.

Alles siis, kui kätte jõudis venituste aeg, tõmbas ka Kristjan tagasi ja viimase loona kõlanud "I don´t wanna miss a thing" jahutas veidigi keemistemperatuurini tõusnud kirgi. Sama lugu tuli tantsijate soovil esitamisele veel ka lisapalana.

"Cool ja lahe kontserdielamus," kinnitasid nagu ühest suust nii Kristjan kui ka Sven.

Vaata ka liikuvas pildis, kuidas rahvas Aerosmithi järgi trenni teha vihtus: