Pärast seda, kui Anella lasi enda nina opereerida ei suutnud ta enda sõnul enam kirurgiaga piiri pidada. Ta on kõige rohkem kohendanud enda rindu ja huuli, tilluke vöökoht on naise sõnul loomulik.

25-aastane naine on saanud Instagramis üsna kuulsaks, tal on juba peaaegu 40 000 fänni. "Mulle meeldivad imelikud, veidrad ja unikaalsed asjad, ma olen ise ka vist imelik. Mulle meeldivad karismaatilised ja huvitavad inimesed, kellel on midagi ka reaalselt öelda," rääkis naine.

Osalise koormusega modell ja poodlemisuentusiast sõnas ühes Poola telekanali hommikuprogrammis, et muundumine kuulsaks nukuks on juhtunud spontaanselt, ta ei planeerinud seda ette.

"Igal inimesel on oma kompleksid. Väiksed asjad, mida nad enda juures muuta tahaksid. Ma alguses tahtsin ainult oma nina parandada lasta. Ma tegin seda. Pärast seda mõtlesin, et oleks tore omada ilusaid rindu. See saigi mu muutumise alguseks," rääkis naine.

Rinnakas blondiin on kogunud kõigest mõne kuuga rohkelt fänne sotsiaalmeedias, enda sõnul on "inim-Barbieks" olemine kõigest hobi, naine töötab täiskohaga arhitektina. Anella tunnistab, et teda mõnitatakse pidevalt ja kutsutakse isegi "koletiseks".