Õnnetusest hoolimata jätkas paar esitust ning teenisid oma lühikava eest teise koha. Naise austajad ja teised iluuisutajad kiitsid sportlast tema professionaalsuse eest, kuivõrd piilikust vahejuhtumist hoolimata suutis ta säilitada oma väärikuse ning jätkas esitusega. Prantsusmaa paar teenis 81,93 punkti, millega nad platseerusid Kanada paari järel teisele kohale. Endiselt ei ole selge, kas paari punktisummat vähendatakse, kuigi reeglid sätestavad, et kostüümi kaotamise eest, isegi kui tegu on vaid juukseklambriga, on võimalik panna ühe palli võrra madalam skoor.

Pärast esitust oli Papadakis silmnähtavalt frustreeritud ja pisarates, ent pidi siiski astuma ajakirjanike ette, kuna seda nõuavad olümpiamängude reeglid. Siiski oli ta juba mõne tunni pärast tunduvalt paremas meeleolus, kuna šansid kuldmedalile ei olnud kahanenud. “See oli kohutavalt häiriv, mu õudusunenägu sai teoks just olümpiamängudel. Korrutasin endale, et mul ei ole valikut ning pean jätkama ja just nii ma tegingi. Usun, et võime enda üle uhked olla, et suutsime hoolimata juhtunust hästi esineda,” meenutas naine hiljem juhtunut. Tema paarilise Cizeroni sõnul on see kurb, kui võetakse punkte maha asjade eest, mida nad ei saa kontrollida: “See on lihtsalt viga kostüümis, rumal asi, seega olen tõepoolest natuke pettunud.”

Tegemist oli Lõuna-Korea olümpiamängudel iluuisutamises juba teise paljastusega. Ka korraldajamaa eest võistleval Yura Minil juhtus samalaadne õnnetus, kui tema kleidi haagid järele andsid.