Teise koha vääriliseks osutus samuti pikka aega erootilises showäris tegutsev Nikolai Šalaginov aka Nico.

Viie finalisti hulgas olid veel ka Dmitri Ginzburg aka Kent ning koos Neo ja Kentiga erootilises programmis „Satisfaction show“ esinev salapärane lavastaja ja juhttantsija Thomas, kes ei soovi oma pärisnime avalikustada.

Ekspertide hinnangul saavutas Neo võidu eelkõige tänu stripiisitrio "Satisfaction show" väga huvitavale ja õnnestunud programmile. Kuna konkursi reeglid ei võimaldanud striptiisikuningaks kroonida kolmeliikmelist kollektiivi, siis valitigi grupi hulgast välja Neo.

Konkursi finaalis esitasid võistlejad mitu lavashow’d. Samuti demonstreerisid nad oma võimekust publiku seast võimalikult paljude õrnema soo esindajate meelitamisel tellima privaattantse ja jooke.

Žüriis olid ka 2 Eesti esindajat, professionaalsed striptiisitarid Liidia Kärner aka Miss Laura ja Jekaterina Lissova aka Miss Natalie.

Farmi-Gabriel jäi samuti üritusega rahule ning on valmis esimesel võimalusel taas sõitma Kreekasse: "Kreeka naised on alguses küll palju raskem publik kui eestlannad, aga kui neile õigesti läheneda, siis lähevad nad vägagi pöördesse". Kinky Opera juhataja sõnul pillutas Farmi-Gabriel kreeklannadest kliente mängleva kergusega lae alla ning paistis silma eriti tulise ja jõulise esinemisega. Publiku seas viibinute sõnul võitis Farmi-Gabriel nii mõnegi kreeklanna südame.