28-aastane Sonja elab Gdynia linnas, töötab sekretärina ja õpib psühholoogiat. Naine on intervjuudes sõnanud, et alustas raseerimist juba 12-aastaselt, sest erinevad iluideaalid panid teda enda kehas ebamugavalt tundma.

Umbes aasta tagasi otsustas Sonja, et ta ei raseeri ennast enam. Nüüd on naine oma kehakarvade üle uhke ja postitab oma fännidele Instagramis rohkelt pilte. Tema eesmärgiks on inspireerida ja innustada naisi hülgama ühiskonna stereotüübid.

"Ma arvan, et ka mina olen ilus ja see teeb elu nii palju kergemaks," sõnas ta ja lisas, et minevikus kulus tal nädalas kolm tundi oma keha raseerimisele.

Ta loodab, et tema avameelsed pildid sotsiaalmeedias julgutavad ka teisi inimesi oma kehasid loomulikuna aktsepteerima. Kõige keerulisem naise jaoks oli hirm abikaasa reaktsiooni ees.

"Alguses oli ta šokeeritud. Me olime üksteist tundnud kaheksa aastat ja alati oli mu keha täiesti raseeritud. Ta siiski eelistas siledat nahka, kuid me rääkisime sellest väga palju. Ma seletasin talle, miks see mulle nii oluline oli ja ta sai minust aru ja otsustas mind toetada," rääkis Sonja.