Speed-date bussis osales kokku 24 meest ja 24 naist. Igaks kohtinguks oli aega 4 minutit, mille järel meesterahvad ühe koha võrra edasi liikusid ja uue vestluskaaslase juurde istusid. Intensiivsete kohtingute vahepeal toimus Bo:Ka pubis väike vahuveini paus ja Louis Zezerani esituses stand-up’i vahepala. Õhtu lõpetasid osalejad Telliskivis baaris Pudel, kus nad kasutasid rõõmuga võimalust suhtlemist jätkata.

Teiste seas osalesid üritusel ka TTÜ võrkpallurid. TTÜ nurgaründaja Sander Rätsep jäi üritusega väga rahule: “Mul oli suur uudishimu uudsest ja põnevast üritusest osa saada ja näha, kuidas see kõik välja näeb. Mina jäin rahule - üritus oli meeleolukas, buss oli täis väga toredaid inimesi ning stand-up oli tasemel.”

Kiirkohtingubussis osalenud Merlini sõnul oli tegemist meeleoluka õhtuga: “Kui ma sellest üritusest kuulsin, siis ma kohe mõtlesin, et see on nii teistmoodi, et tahaksin seda ise kogeda. Eestis ei ole üldse sellist võimalust nii lühikese ajaga nii paljude inimestega kohtuda – ma sain täna 24 esmamuljet. Mugavas bussis sellist üritust korraldada on minu meelest väga hea mõte,” rääkis Merlin. Ta arvab, et selline uudne üritus sobib inimestele, kes on nõus mugavustsoonist välja tulema. Kõige huvitavamana kirjeldab Merlin just seda, et piiratud aja jooksul tuleb saada inimese kohta võimalikult palju infot. „Ei saa niisama ilmast rääkida, tuleb aega võimalikult kasulikult ära kasutada,“ jagas Merlin õpetust tulevastele kiirkohtingul osalejatele.