Elukutselised motivaatorid Sean ja Mindie elavad õnnelikku elu, hoolimata sellest, et Sean on väga väikest kasvu. Paar kohtus ühise sõbra kaudu aastal 2009 ning 2012. aastal otsustasid noored abielluda.

Sean ütles, et inimesed arvavad, et Mindie on väga lahke inimene, et minusugusega koos on. "Tegelikult olen mina selles abielus tõeline pühak, ma hoolitsen ta eest hästi," naerab Sean.

Hoolimata nende õnnest, on Sean ja Mindie langenud viimasel ajal küberkiusamise ohviks. Mitmed anonüümsed kommentaatorid vihjavad, et Sean ei suudaks kunagi Mindiet seksuaalselt rahuldada ning, et Mindie on Seaniga koos vaid viimase raha pärast.

"See, et ta on füüsilise puudega, ei tähenda, et meil ei oleks imeline voodielu," kummutab Mindie eelarvamused. "See ei olnud armastus esimesest silmapilgust, kuid Sean on üks seksuaalsemaid inimesi, keda ma eales kohanud olen. Ma leian, et see pole kellegi teise asi, mismoodi või kas mu abikaasa mind rahuldada suudab," pahandab ta.

Ka Sean kinnitab, et seks mängib tema elus väga suurt rolli. Seani painab geneetiline haigus, mille nimeks Osteogenesis Imperfecta, mis tähendab, et tema luud ei arenenud nii, nagu teistel inimestel. Sean on oma elus ka selle haiguse tõttu pidanud palju üle elama. Kaheksateistkümnendaks eluaastaks oli tal olnud üle kahesaja luumurru. Sealhulgas on ta korduvalt murdnud oma jalgu, käsi, kaela, rangluud, pahkluid ja nina.

Kuus kuud pärast Mindie ja Seani omavahelist sõbrunemist Facebookis, osales Mindie ühel Seani motivatsioonikõnelusel Chicagos. Mindie, kes tol ajal elas Oregonis, ütles: "Kõneleja mainis Sean Stephensoni, meest, kes on alla meetri pikk, kuid elab suurt elu."

Ta rääkis, et Sean on olnud samal laval nii Dalai Lama kui ka Bill Clintoniga ning see äratas minus suurt huvi. 2009. aasta jõulude ajal sõitis Mindie Chicagosse ning kohtus Seaniga ka päriselus.

"Me saime väga hästi läbi ning ta suudles mind esimese koosveedetud päeva lõpul," kirjeldab Mindie. Mõne kuu pärast kohtusid noored uuesti ning veetsid pika nädalavahetuse koos hotellis, kus ka esimest korda intiimsusi jagasid. "Jah, seks temaga on erinev tavamõõdus inimesega seksimisest, kuid sugugi mitte halvas mõttes."

Sean tegi Mindiele abieluettepaneku 2011. aasta kevadel Califonias paari lähikondlaste ees. 14. septembril 2012 nad abiellusid. Paarike elab nüüd Arizonas, on nüüd raskustes, sest neid kiusatakse internetis. "Meie seksuaalelu on parem ja vaheldusrikkam kui enamus paaridel, keda teame," ütleb Mindie.

"Enamus inimesi arvavad, et ma lihtsalt vaatan ta puudest mööda, kuna tema füüsiline moondus on väga silmapaistev," räägib Mindie. "Ma aktsepteerin teda sajaprotsendiliselt sellisena, nagu ta on. Meil kõigil on raskused, lihtsalt tema omad on silmaga nähtavad."

"Ma olen olnud suhtes inimestega, kellel on palju sügavamad vaimsed probleemid, millega on palju keerulisem toime tulla."