QOQO: Kes oled ja millega tegeled?

Melissa: Olen 22aastane naine Helsingist. Töötan jõusaalis ja teen modellitööd. Peagi alustan ka õpingutega.

QOQO: Mis on su kirglikumad hobid?

Melissa: Mulle meeldib süüa teha kuigi ma ei ole selles väga hea. Üheks minu lemmikharrastuseks on ka ratsutamine.

QOQO: Sinu unistus?

Melissa: Minu unistuseks on elus kaugele jõuda. Soovin oma peret, head tööd ja tahan olla õnnelik. Kui võiksin valida ja saaksin oma pere kaasa võtta, siis koliksin välismaale. Loomulikult unistan ma veel sellest, et oleksin ka tulevikus hea tervise juures.

QOQO: Kust sa pärit oled?

Melissa: Olen kogu oma elu elanud Soomes. Sündinud olen Vantaa linnas, kolinud sealt Espoosse ja praegu elan Helsingis.

QOQO: Mida võiks sinu kohta kindlasti teada?

Melissa: Olen alati tahtnud, et inimesed teaksid, et välimus on petlik. Ma ei ole oma iseloomu või käitumise poolest selline, nagu minust võiks arvata.

QOQO: Mis on kõige pöörasem asi, mida siiani elus teinud oled?

Melissa: Hmm… ma ei tea, kas ma olen teinud kunagi midagi sellist, mis oleks väga meeletu. Eks igasuguseid asju on tehtud, aga ehk mitte ka nii väga meeletuid.

QOQO: Kui vabameelne sa oled?

Melissa: Üsnagi vabameelne. Olen see, kes tahab alati kõike proovida. Alati ei pea kõik nii eeskujulik olema.

QOQO: Tunned sa end alasti vabalt?

Melissa: Jah. Alasti olek ahistab mind vähem kui vähestes riietes olemine. Tõsi, ma ei läheks avalikult alasti mitte kusagile, õnneks. Siinkohal ei pea ma silmas pildistamisi jms.

QOQO: Kuidas tundus tehtud fotosessioon?

Melissa: Oleme Pasiga ka varem pildistanud, seega ei erinenud see kord eelnevatest millegi poolest, kuigi fotod olid veidi teistsugused - julgemad.

QOQO: Milline on hea fotograaf?

Melissa: Hea fotograaf kuulab ka modelli ideid ja ei sunni tegema midagi sellist, mis modellile ei meeldiks. Üldiselt saab hea lõpptulemuse kui modell ja fotograaf koos arutavad, mida tehakse ja millisena tahetakse lõpptulemust näha.

QOQO: Kas oled veel mõnes ajakirjas poseerinud, või on QOQO esimene?

Melissa: Olen olnud paaris autolehes.

QOQO: Mis sulle oma keha juures kõige rohkem meeldib?

Melissa: See, et ma ei ole päris sihvakas, vaid mul on vormid. Olen õnnelik, sest kuigi ma olen soomlane, on mul siiski ilus ümar tagumik.

QOQO: Sinu ideaalne nädalalõpp?

Melissa: Kõige ideaalsem nädalalõpp oleks kusagil, kus on soe ja palju head toitu. Kaaslaseks kas oma mees või parim sõber. Ideaalne nädalalõpp ei tähenda tingimata pidutsemist.

QOQO: Kas oled käinud Eestis?

Melissa: Olen, tihti.

QOQO: Mida arvad Eesti meestest?

Melissa: Lähemalt tunnen vaid paari ja nemad on väga toredad.

QOQO: Milline peaks olema mees, kes su südame võita suudaks?

Melissa: Ma vihkan naiselikke mehi. Mees peab olema mees. Mulle ei meeldi kui mees keskendub liiga palju oma välimusele. Mees peab olema ühe naise mees. Minu südame võidab huumorimeelega ja sellega, et austab mind. Mehe juures on tähtis ka see, et ta tahab õppida ja oleks edukas ning suudaks tulevikku planeerida nii, et nendesse plaanidesse mahun ka mina.

QOQO: Mis on sinu jaoks hea seksi saladus?

Melissa: See, et tunned kaaslast ja saab asjadest rääkida. Mina isiklikult ei suuda mõista inimesi, kes on võimelised üheöösuheteks. Hea seksi juurde kuulub see, et proovitakse uusi asju ja osatakse naerda ka siis kui kõik ei lähe nii nagu peab.

QOQO: Mis on parem kui seks?

Melissa: Minu vastus ei üllata vist kedagi, aga mõnikord on toit peaaegu sama hea.

QOQO: Mis muudab naise seksikaks?

Melissa: See, et ta on iseendaga sina peal.

QOQO: Millele kulutaksid raha kui oleksid rikas?

Melissa: Oma maja ja auto peale ning tahaksin näha maailma. Ja kuigi see on üsna missilik vastus, siis aitaksin siiski ka loomi nii palju kui suudaksin.

QOQO: Millise saavutuse üle oma elus oled eriti uhke?

Melissa: Oma paarisuhte üle. See on saavutus, sest tänapäeval on raske olla teisega koos pikka aega nii, et suhtes säiliks sama armumise tunne kui suhte alguses. Loodan, et järgmine saavutus, mille üle uhke saan olla, on see kui kooli lõpetan.

QOQO: Kellena näed ennast 10 aasta pärast?

Melissa: Tahaksin olla tuntud persoon näiteks läbi modellinduse või oma tegude pärast. Tegude all ei pea ma silmas midagi rumalat, vaid et oleksin teinud midagi väärtuslikku ja millel oleks inimeste jaoks ka mingisugune tähendus.