Kim Kardashian ja veremask

Kim šokeeris enda fänne, kui postitas sotsiaalmeediasse foto, kus naise terve nägu oli verega kaetud. Veri võetakse inimese käelt, vereliistakud eraldatakse valge- ja punalibledest ning määritakse või süstitakse inimese näkku. Selline teguviis peaks aitama kortsude vastu, seda peetakse alternatiiviks Botoxi süstidele.

Angelina Jolie ja kaaviar

Angelina on kalli maitsega naine, aeg-ajalt naudib ta kaaviariga kehahooldusi. Kaaviar määritakse üle staari keha, et nahka niisutada ja pinguldada. Kuuldavasti kasutas naine seda meetodit eriti agaralt raseduste ajal, eesmärgiks oli venitusarmide vältimine.

Demi Moore ja kaanid

Demi laseb aeg-ajalt kaanidel enda kehast mürke välja imeda, tavaliselt käib naine seda protseduuri Euroopas tegemas. Kaanid imevad inimese kehast verd, samal ajal eritades ensüüme, mis (väidetavalt) eemadavad kehast mürke.

Kate Hudson ja jääkülm vesi

Kate pistab kogu oma kauni näo jääkülma vette, see aitab tal säilitada säravat jumet. Jäine vesi alandab paistetust ja soodustab vereringet.

Cindy Crawford ja piimavesi

Cindy segab piima veega ja pritsib seda endale näkku. Tõenäoliselt ei lõhna selline kokteil väga hästi, kuid vaadates 51-aastase naise suurepärast välimust võib see nipp isegi efektiivne olla.

Victoria Beckham ja ööbikukaka

Victoria on suur Jaapani ööbikukaka austaja, naine määrib kuivatatud kakat näkku, et leevendada aknet ja anda enda näole säravam jume.

Sandra Bullock hemorroidikreem

Sandra väike ilusaladus on seotud hemorroidikreemiga, naine määrib seda silmade alla, et vähendada paistetust ja siluda kortse.

Jennifer Lopez ja platsenta

Jennifer kasutab vananemisprotsessi aeglustamiseks inimese platsentast tehtud näomaske. Naise sõnul on see tema nooruslikkuse saladus.

Halle Berry ja jahvatatud kohv

Halle määrib jahvatatud kohviga kokku kogu oma keha, see on tema arvates vereringet stimuleeriv kehakoorija.

Kate Middleton ja mesilase mürk

Camebridege’i hertsoginna Catherine kasutab mesilase mürgiga rikastatud näomaski, see peaks olema efektiivne vananemisvastane meetod, mis tõstab ja silub näonahka.

Katie Holmes ja teolima

Katie on avastanud, et teolimast koosnevad ilutooted parandavad ja noorendavad näonahka. Teolimas on mitmeid nahale kasulikke aineid, selle näkku määrimine annab pehme ja särava naha.

Catharine Zeta-Jones ja värsked puuviljad

Catharine kasutab hambapesuks traditsioonilise pasta asemel värskeid puuvilju.

Teri Hatcher ja punane vein

Mõned inimesed armastavad punast veini, aga Teri lisab mõne klaasi veini ka oma vanniveele. Naine väidab, et punane vein niisutab nahka ja samuti aitab naharakkudel taastuda.

Snooki ja kassiliiv

Snooki on tunnistanud, et kasutas kunagi kassiliiva odava alternatiivina kallitele näokoorijatele.