Kikkase fotod kannavad pealkirja "No Tears Project" ehk "Pisarateta projekt" ning on suunatud otseselt leedulastele, et kinnitada neile, et aja teenimine tähendab eelkõige valmidust oma riiki kaitsta, mitte pole mõeldud mehelikkuse tõestamiseks, ning illustreeris mõtet 16 naeratava kaitseliitlase portreega. 

Pildid on juba jõudnud levida ka suurematesse netiportaalides, näiteks BoredPandasse.

Projekti saatev pöördumine on järgmine (tõlgitud inglise keelest):

Head Leedu sõbrad,

teie 14 võimsat pilti meestest kohustusliku ajateenistuse vastu oma tundeid avaldamas osutus küll võimsateks, kuid mitte ehk päris sel viisil, nagu ootasite.

Me oleme mõlemad väikesed, vabadust armastavad rahvad, mis elavad ohtlikus naabruskonnas. Vaid meie sihikindlus, armastus vabaduse ja oma eluviisi, oma kodu ja kallite inimeste vastu saab säilitada rahu ja vabaduse meie laste jaoks. Selleks on hädavajalik olla kindlalt valmis oma vabadust kaitsma.

Eesti Kaitseliit on vabatahtlik sõjaline organisatsioon, mis koosneb inimestest nagu mina ja sina. Inimestest, kes on otsustanud pühendada osa oma elust oma riiki teenides. Me õpime ja treenime end, et siis vorm seljast võtta ning jätkata oma tööd õpetajatena, autojuhtidena, juristidena, arhitektidena jne. Me usume, et parim vastus jõududele, mis toidavad viha ja agressiooni, on olla hästi ette valmistatud ning jätkata siis oma elu elamist.

Tegime need 16 portreed, et toetada teid ning öelda: te ei pea olema relvafanatid, te ei pea tõestama oma mehisust ning automaatrelvad ja granaadipildujad ei pea teil kõvaks ajama.

Sul tuleb lihtsalt armastada vabadust!

Lauri ja Kaupo,
oma sõprade, Eesti kodanike ja Kaitseliidu nimel.

Vaata kõiki pilte Kaupo Kikkase kodulehelt!