Otsustasime siis vaatama minna, kas kaltsukates on üldse praeguseks sügiseks valmistumise arsenal olemas - saapad, joped, jakid. Tuli välja, et on küll ja veel rohkemgi kui me arvata oskasime!


Esimestel piltidel olev punane laiem jopelaadne asi maksis 3 eurot, selle peale pandud vöö 2 euroraha. Sinine mantlike maksis kuus eurot ja must paksem jakk vaid 5 eurot.

Õhema musta jaki eest tuli välja käia 3 eurot ja erkpunase eest vaid 2! Ometi oli ka seal kallimaid esemeid. Lumivalge jänesenahkne kasukas, mis oli muidugi ka ülipehme maksis kopsakad 210 eurot, hall ja lühem pehme kasukas lausa 700.

Väga suur oli kohapeal ka jalanõude valik ja hinnad olid imetillukesed.

Tavaliste kontsakingade hinnad varieerusid ühest eurost kuni kuueni. Kõige kallimad olid mustad stiilsed tänavakingad kontsata ja kauboisaapad, mis maksidki kõigeima hinna - 6 eurot.
Muidugi oli kohapeal ka küllaldaselt kotte:

Taaskord varieerusid hinnad eurost seitsmeni.
Ka pükse ei pea kallisse poodi ostma tormama. Paavli kaltsukas oli pakkuda nii uhkeid BikBoki tuttuusi punaseid teksasid 10 euroga, kui ka nelja euroseid Diseli siniseid pükse. Eriti õnnelikud on need, kes oskavad ka õmblusmasinat kasutada, sest huvitavaid püksileide oli igale suurusele.
Sügisel on moekas jakkidega kanda ka salle. Neid oli Paavli kaltsukas lausa suur kastitäis. Sallide hinnad algasid 30 eurosendist ja lõppesid kuni nelja euroga.

Muidugi müüdi seal ka lasteasju. Riideid, mänguasju ja isegi vankreid. Kohapeal oli pakkuda isegi ka kaksikute vankreid. Ka müüjad ütlesid, et kõige enam ostetaksegi Paavli kaltsukast lasteriideid, sest lapsed kasvavad neist ruttu välja ja seetõttu leiavad paljud, et mõttekas on neid riideid osta just kaltsukatest.

Veel oli kohapeal laias valikus ka talvemütse ja -salle. Samuti oli seal ka kodu sisustamiseks mõeldud tarbeesemeid. Tasse, klaase, serviise, tuhatoose, küünlajalgu, raamatuid. Valik on lausa nii suur, et müüakse ka hobusehuvilistele kiivreid! Veel võis sealt leida ka spordiriideid, uhkemaid kleite, ehteid ja firmariideid. Ka karnevalile minejad võivad just Paavli kaltsukast endale huvitava kostüümi leida.