79-aastane Yoko Ono on kuulus oma ekstsentriline karakteri poolest - naine on oma kunstniku- ja muusikukarjääri kõrval pidevalt toetamas mõnd heategevusüritust, toetamas poliitilisi vange (viimati Pussy Riot) või aitamas vaeseid ja näljaseid. Teada on, et naine lausa pulbitseb oiginaalsetest ideedest ning seda teavad ka trendiloojatest rõivatootjad.

Billboardi kinnitusel on Ameerika kaubamärk Opening Ceremony asunud Onoga koostööd tegema ning tulemusena valminud rõivaliin on igati tähelepanuväärne, pungilik ja lõbus. Kollektsioon on inspireeritud John Lennoni kuumast kehast ning futuristlikest rõivavisanditest, mille Yoko Ono Lennonile nende pulmapäevaks kinkis. 

"Idee nende joonistuste jaoks tuli sellest, et Johnil oli lihtsalt nii uskumatult ilus keha," meenutas Ono. "Mul oli kohutavalt kahju, et tol ajal ei tehtud riideid, mis oleksid meeste keha ilu rõhutanud, niisiis mõtlesin ma need tema ilusa keha austuseks ise välja, joonistasin üles ja kinkisin Johnile pulmakingiks," meenutas Ono ja sõnas, et John läinud joonistuste peale lausa pöördesse ning armunud naisesse veelgi enam ära. 

Nii valmis Ono käe all kollektsioon, kuhu kuuluvad muuhulgas tagumikuta püksid, särgid, millel on nibude koha peal augud, ning püksid, mille hargivahet "haarab" silmatorkavalt kontrastne käejälg. Ono kinnitab, et kõige veidramad ideed, mis tal 1969. aastal pähe tulid, kollektsiooni ei jõudnudki... Lady Gaga oleks igal juhul kindlasti huvitatud nendele kavanditele pilku peale heitmast!

Homme Londonis esitlusele ja kauplustele müügile tuleva kollektsiooni nimi on "Fashions For Men 1969-2012" ning toodete hinnad varieeruvad 75 - 750 dollarini. 

Hakkas meeldima? Pildid kogu kollektsioonist nii eest kui ka tagant leiad ning oma tellimuse saad esitada Opening Ceremony kodulehel.