Surfilaagri esimene päev algas surfihuviliste jaoks hästi, sest üle mitme aasta oli Surfilaagris esimesel päeval soodne tuul nii lohe kui ka purjelauaspordi harrastamiseks. “Vee peal oli päeva jooksul näha igal tasemel surfihuvilisi ning ka vesi oli üsna soe – 20 kraadi kanti. Homsest algavad meil ka iga taseme surfikoolitused, mis on osalejatele tasuta ning julgustavad kindlasti ka esmakordseid huvilisi vee peale minema,” rääkis Eesti Purjelaua juhatuse liige Tõnis Kask.

Esimene päev oli sportlik ka maa peal – spordiarmastajad said rannaliival proovida nii joogat kui Nike Training Club funktsionaaltreeninguid Sandra Raju juhendamisel.

Päikeseloojangu muutsid eriliseks live Ladina-Ameerika rütmid, kui Rio de Janeirost pärit Francois ja Ricardo rannaliival musitseerisid. Õhtu lõpetas Marten Kuninga kontsert, mis rahva pealava äärde naelutas.

Reedel toimub Surfilaagris 14 tasuta surfikoolitust ning 3 surfivõistlust. Lisaks saab avapaugu GroPro Mentor Challenge, kus Eesti surfitipud eesotsas Ingrid Puustaga õpetavad 9 algajat nullist purjelauduriks. Päikeseloojangul esineb rannas Sofia Rubina koos Jason Hunteriga, pealaval krutib kuuma Ziggy Wild ja Elephants From Neptune.