Diana Arno rääkis kohapealses intervjuus Publiku venekeelsele sõsarportaalile Bublik, et Miss Universumi võistluse korraldajad peavad kõiki osalisi enne võistlusi väga silmas. "Väga tähtis on, kuidas tüdrukutesse kodumaal suhtutakse, kuidas nad rahvale meeldivad ning kuidas neid meedias kujutatakse," sõnas Arno, kes 2009. aasta isegi maailma suurimal ja olulisimal iludusvõistlusel ära on saanud käia. Endine miss tõdes, et Eestis on tüdrukutel keeruline võistlusteks valmistuda, kuna missivõistlustesse suhtutakse üldiselt leigelt, press kipub negatiivsele keskenduma ning ka sponsoreid on leida raske.

Eesti missidega lõunatama ja nõuandeid jagama tulnud staažika Vene missi Anna Botova sõnul võetakse Venemaal iludusvõistlusi vastupidiselt Eestile väga tõsiselt ning konkursid on üüratult populaarsed. "Võistluste eel läbivad tüdrukud väga põhjaliku treeningu, figureerivad pidevalt pressis ja kohtuvad sponsoritega," valgustas kaunitar idanaabrite missiäri telgitaguseid.

Miss Estonia 2012 konkursil esimese printsessi tiitli pälvinud Miss Tallinn 2012 võitja, 23-aastane Natalja sõidab Miss Universumile Eestit esindama Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmetsa asemel.

Miss Universum 2012 valitakse 19. detsembril USAs.

Vaata fotosid kolme missi kohtumisest:

Vaata, mida missid veel rääkisid: