1. Kõrvaklappide asemel purk punapeeti. "Beats by Dre" on kuulus kvaliteetkõrvaklappide bränd. Üks tütarlaps just neid klappe oma vanematelt soovis, ent viimased arvasid olevat õige aeg veidi nalja visata ning kinkisid tütrele purgi peete. Sõnamängunali joonistub paremini välja küll inglise keeles, kus "Beets by Dre" õigustab peedipurgile lehvi ümber sidumist.

My mom got my sister beets by dre 😩😂😭 pic.twitter.com/gyzCYnqnbn
— Taylor (@aotanota) December 25, 2014

2. Kui sa palud oma sõbralt kingituseks iPad Air'i ja saad vastu karbi õhumullidega šokolaadiga, ei tea küll kas nutta või naerda. See kutt ilmselt naeris ühe hea kõhutäie enne, kui šokolaadi pintslisse pistis.

3. Avastad jõuluajal, et keegi on anonüümselt sulle saatnud suurepärase veinivaliku. Kirjutad sellest isegi Facebooki lootes, et salapärane sõber paljastab end, kuid siis vaatad oma pangakonto väljavõtet ja avastad, et ühel õhtul pisut purjakil olles esitasid ise selle tellimuse...

These two Facebook statuses made my day pic.twitter.com/tHLWqjBIa1— Holly Brockwell (@hollybrocks) December 18, 2013

4. Ootad ja loodad, et perekond on märganud su vihjeid tuliuute Nike'i jooksutossude kohta. Avad siis õhinaga karbi, et leida sealt eest... tühjus.

#WorstChristmasPresents @TheLadBible an empty shoe box 👎 pic.twitter.com/epYooQr4eH— Mark Boyle (@maarkk155) December 26, 2014

5. Kõik vist nõustuvad sellega, et pigem ei peaks kingitust kellelegi üldse tegema, kui selle läbimõtlemiseks aega ei ole. Suvalist järjekordset supermarketist ostetud jubinat sahtlipõhja ruumi võtma pole tarvis.

6. Katlakivieemaldustabletid... See vist ei vajagi selgitamist.

#worstchristmaspresents descaling tablets pic.twitter.com/KsgqMIjYSQ— michael hanrahan (@zac181) December 26, 2014

7. Kui sa tahtsid ilusate selfie'de tegemiseks vajalikku tokki, aga said hoopis mingi suvalise pulga...

When you didn't get a #selfiestick for Christmas #worstchristmaspresents #diy #golfclub #xmas #christmas #selfie #lol

A photo posted by Yianna Lazari | Wall Affection (@yianna_x) on

8. Sa tead, et oled äiaga sõjajalal, kui ta kingib sulle "vähe"kasutatud trussikud.

@hawkcreek Gently used undergarment wrapped in a Valentine's bag for Christmas from his dad-in-law #worstgiftever pic.twitter.com/FT6Zka0bwe— J & T (@JamienShep) November 23, 2014

9. Justin Bieberist on ammu kõigil mõõt täis. Veel vähem võiks keegi tahta jõulukingiks noorhärra elulooraamatut. Mis elulugu võiks olla ühel hilisteismelisel, et ta väärib kaante vahele panemist? Noh, kui Anne Frank välja arvata.

10. Muidugi aasta isa auhinna saab see härra, kes oma tütrele kinkis "Frozen" nuku. Sõna otseses mõttes.