Margus Prangeli juhitud heategevuskontserdil esinesid Sven Grünberg, Ott Lepland, Siiri Sisask, Liisi Koikson, Robin Juhkental, Kristiina Ehin, Silver Sepp, Brian Melvin, Reigo Ahven, Mihkel Mälgand, Raun Juurikas ja Lenna Kuurmaa. Kontserdi korraldas ansambel Bombillaz.

Triinu Tamm suundub selle aasta suvel GLEN vabatahtlikuna Nepali ja vastutab annetuste kohaletoimetamise ning kasutamise eest. Triinu tööks Kevin Rohan Memorial Eco Foundation’is (KRMEF) oli plaanitud isemajandava ökoküla arendamine, kuid seoses riiki tabanud maavärinatelainega on fookus veidi muutunud. Lisaks ökoküla teemasele hakkab Triin tegelema kõikvõimaliku vajamineva abi andmisega kannatanutele, muuhulgas õpetab ta rajama maavärinakindlaid maju.

Nepalis on korduvate maavärinate tõttu kaotanud elu üle 8000 inimese, kodu kaotanute arv on ulatumas sadadesse tuhandetesse. Nepali pealinnast Kathmandust mõnekümne kilomeetri kaugusel asuvas Khahare linnakeses on katastroofi tagajärjel purunenud üle 500 maja, mille ülesehitamiseks kogu kontserdi tulu ka suunatakse.

Kõigil headel inimestel, ka neil, kes ei saanud kontserdile minna, on võimalik teha annetus MTÜ Arengukoostöö Ümarlaud arveldusarvele EE791010220114785010 märksõnaga “Nepal”. Vaata lisa www.terveilm.ee.