Praegu 44-aastast Briti supermodelli märgati New Yorgis asuvas JFK lennujaamas firma Strom Models asutaja Sarah Doukasi poolt 1988. aastal, tüdruk kimus parajasti sigaretti.

"Ma olin 14 ja olin just oma süütusest ilma jäänud. Seega ma olin endast väga heal arvamusel. Ma olin lennujaamas ja kimusin suitsu. Ma läksin lennuki peale ja siis Sarahi vend tuli minu juurde ja uuris, et kas ma modelliks ei tahaks hakata," meenutas Moss intervjuus ajakirjale Love.

Ühte last kasvatav Moss tunnistas, et ta ei olnud mitte iialgi modellikarjääri kaalunud, kuna pidas ennast liiga kleenukeseks.

"Ma olin lühike, mul olid kõverad jalad ja kõverad hambad, keegi ei arvanud, et ma olen kõige ilusam tüdruk koolis," avaldas supermodell.

Kate on praegu arvamusel, et 14-aastasena agentuuriga lepingut sõlmides oli ta siiski liiga noor ja enda tütrel ta midagi sellist teha ei lubaks.

Naine on samuti väga enesekriitiline ja sõnas, et ei ole ennast kunagi heaks modelliks pidanud, alles oma viimase aja tööga on ta rahul.

Kuigi juba 2014. aastal avaldatud raamatus väideti, et Moss jäi väga noorelt süütusest ilma, siis praegune intervjuu on esimene kord, kui naine seda avalikult tunnistanud on.

Moss on tuntud ka väga suure pidutsejana, tema alkoholi ja muude mõnuainete rohket tarbimist on aastate jooksul meedias palju kajastatud.

2014. aastal avaldatud Forbesi edetabelis oli naine 91. kohal, teenides üle üheksa miljoni dollari aastas.