Etendus taaselustab meeste ühise valimiskampaania aastast 1994, kultusvideote valmimislood ning rariteetsed 90ndate alguse sketšid, nagu meeste omavaheline abiellumine 1991. aastal. Esimene meeste ametlik kooselu Eestis, 23 aastat enne kooseluseadust!

„Kuna praegu on selline stand-up komöödiate laine, siis me otsustasime teha midagi teistmoodi. Esiteks, mitte üksinda, vaid kahekesi, ja mitte stand-up, vaid seda võiks nimetada pigem sit-down komöödiaks,“ ütles Peeter Volkonski. 

Mida arvasid värskest lavastusest vanade naljameeste head tuttavad?

Ka ise püstijalakoomikuna kanda kinnitanud Jan Uuspõld nautis meeste head vormi ja hullumeelseid mälestusi. "Ei ole midagi paremat kui veeta poolteist tundi kahe intelligentse inimese seltsis. Kvaliteetaeg. Mõlemad, nii Volk kui Onu Bella, on üliheas vormis. Nende pöörased meenutused nõukaajast ja eriti hullumeelsetest üheksakümnendatest tõid meelde nii mõndagi. Onu Bella oma lavalises ebaprofessionaalsuses (heas mõttes) ja Volk oma teada tuntud üliorgaanikas moodustasid hämmastavalt nauditava tandemi. Sain südamest naerda!“

Näitleja ning laulja Heli Vahing tunnistas, et närveeris etenduse eel, kuna lootis väga, et "poistel" hästi läheks. "Varsti nägin, et lähebki. Nautisin detaile - Bella tants ja päevitunud sääred, Volgi suured silmad ja nina sukeldujamaski taga, Volk Priimäge tegemas, algaja näitleja Bella tema küüsis, vaimuka tekstiga sketš hilinenud süütusekaotajast Bellast ning sekka nostalgiliselt armas "Vilksab mööda kadakaid" ja Georg Ots. Tuult tiibadesse!“

"Minu jaoks ei olnud see kaubanduslik meelelahutus, vaid pigem kohapeal valminud pööraselt naljakas retk kahe sõbra minevikus," sõnas meeste hea tuttav Andres Raave. "Kulminatsioon tundus juhuslik, mistõttu oli üllatusmomente, oli ka pisut arusaamatusi. Visuaalselt polnud just kõige atraktiivsem (naerab - toim.), kuid selle eest põrgulikult naljakas."

Järgmine etendus antakse 10. märtsil Viimsis.