Loo peakangelanna Katrin Silman olnud toiduainete müügiga tegeleva ettevõtta SuperFoods juhatuse liige. Ettevõte teatas täna justkui ennetavalt ise, et neil pole naisega enam seost: "Teadmiseks meie klientidele ja koostööpartneritele, kes võivad arvata, et meie ettevõte teeb koostööd käesolevas artiklis mainitud inimestega: meie ettevõte küll mõistab inimeste primitiivseid vajadusi, kuid selliste teguviisidega inimesi meie ei aktsepteeri ning seetõttu ei oma me enam ammu kõnealuste isikutega mingit seost."

Tõsi, veel 1. märtsil jagas Silman Twitteris SuperFoods sooduspakkumist.

Katrin Silman on kirjas rahvusvahelisel tasandil tegutseva Agamayoga.com lehel olevas tutvustuses kui kahe lapse ema, kes Eestis jooga töötoas tantrakursustel käis ning kelle elu seejärel muutus. Kodulehe andmetel lõpetas ta oma advokaadikarjäärii ning sõitis Koh Phangani saarele, kus ta liitus 2011. aastal joogaõpetajate kursustega ning sai õpetajaks.

Teine skandaali osapool Urmas Silman on enam kui 10 aastat tagasi olnud tubakatooteid müüva Austria Tabaki tegevjuht. Mullu märtsis oli ta EAS-i rahvusvahelistumise divisjoni direktor, kuid sel ametikohal oli ta vaid mõned kuud ning lahkus enne katseaja lõppu.

Mis pani äriinimesed sel viisil pühas templis käituma, ei ole teada, kuid kuna Katrin Silmani sotsiaalvõrgustiku konto on budismi-kirev ning ta peaks jooga ja eneseavastamise piire teadma suurepäraselt, on raske uskuda, et nad ei teadnud, et nende tegevus kohatu on.