Kolme päeva jooksul toob Tilt publiku ette 13 etendust viielt Eesti trupilt ning väliskülalistelt Hollandist, Rootsist, Saksamaalt, Belgiast, Iisraelist, Inglismaalt, Kreekast, Ameerikast, Soomest ja Réunioni saarelt. Lisaks etendustele toimuvad ka töötoad, millest on võimalik osa saada kõigil huvilistel. Festival pakub vaatajale nii lõbusamaid kui tõsisemaid etendusi.

Programmi alustavad eesti trupid Kogu Moos ja Eesti Improteater, kes toovad mõlemad publiku ette muusikalise improetenduse.

Nende järel astuvad lavale Nicole Mischler ja Peter More, kes improviseerisid kaks aastat tagasi Tildi publiku lemmiketenduse – James Bondist inspireeritud huumoripõneviku "002".

Sel korral on Hollandist pärit improtajad tagasi koos Jochem Meijeriga ning pakuvad võimalust kaasa elada legendaarsest triloogiast "Tagasi tulevikku" inspireeritud improversioonile "Tagasi olevikku".

Reede õhtul jõuab vaatajate ette Saksa improtrupi Improbanden etendus, mis võtab inspiratsiooni publiku anonüümsetest ülestunnistustest. Sama päeva lõpetab aga etendus, mille on hommikuses töötoas kokku pannud Lõuna-Aafrikast Réunioni saarelt pärit improkoolitaja Keng-Sam Chane Chick Té ning milles osalevad näitlejad erinevatest festivalil esinevatest gruppidest.

Tilt toimub sel aastal juba neljandat korda ning on improfännide seas üle maailma tuntud kõrge kvaliteedi ja sooja vastuvõtu poolest. Festivali korraldab meeskond eesotsas peakorraldaja Rahel Otsaga, kes on ühe Eesti vanima improtrupi Jaa !mproteater juht.

Lähemat infot festivali kohta leiab festivali kodulehelt www.improfestival.ee