Esimene online reality-show Eestis „MissGarage 2011” startis 30. mail. Meie toimetusse hakati saatma pilte, mille peal on neiud ja liiklusvahendid. Kolme nädala jooksul saadeti meile rohkem kui 130 pilti, rahvahääletuse käigus valmis lõpuks ka pingerida. 20 esimest said võimaluse end meie castingul proovile panna.

Zürii valis pärast vestlust ja proov-pildiseeriat  7 tüdrukut: Lena, Lada, Anna, Olga, Jekaterina, Oksana ja Natalia. Neiud olid väga õnnelikud ja seletasid, et nende osalemise põhjus ei ole kindlasti mitte peaauhind, milleks on Citroen DS3 või Citroen DS4 kasutamisõigus, vaid uued kogemused, emotsioonid ja võistlus tunne. Aga pikk test-drive on ainult mõnus lisand.

Iga episoodi nael on tüdrukute ja haruldase auto kohtumine temaatilise pildiseeria jooksul. Konkurendid teavad enne võttepäeva  ainult põhiteemat teemat, mingit muud infot nad ei saa.
Pärast pildistamist võtavad tüdrukud osa erinevatest lõbusatest võistlustest, mis on seotud automaailmaga. Iga episoodi järel zürii valib parima ja halvima, viimane peab projektist lahkuma. Viimane, kaheksas episood ilmub Delfis septembri lõpus.

Esimese episoodi teema oli.... RACING!

Esimene osa:

Teine osa:

PS! Eesti subtiitrid töötavad ainult Google Chrome'iga!

Miss Garage 2011 Facebook