Otsustavaks sai nime lihtsus ja kasutajasõbralikkus sõltumata vaatajate suhtluskeelest või rahvusest. Plussmärk nime lõpus viitab uue programmi iseloomule, tegu on uue põlvkonna multimeedia kanaliga, mis kasvab enamaks kui traditsiooniline televisioon.

ERRi juhatuse liikme ja nimekonkursi žürii esimehe Ainar Ruusaare sõnul keskendub uus telekanal Eesti ühiskonna sotsiaalse võimekuse arendamisele, nõnda, et ka vene keelt emakeelena kõnelevad inimesed tunneksid end Eestis täisväärtuslikena. „Plussmärk nimes on sünergia ja positiivse arengu märk,” kommenteeris ta žürii otsust.

Uue telekanali peatoimetaja Darja Saare sõnul laekus konkursile kokku 360 ettepanekut, neist 11 sisaldas ka nime visuaalset lahendust. „Tänan väga kõiki, kes vastasid meie üleskutsele, ettepanekud olid hästi läbi mõeldud ja igaüks neist oli kaalumist väärt. Võidu nimevariandi välja pakkunud autorid osalevad meie kutsel uue telekanali avaüritustel ja arenguseminaril septembris 2015,” kommenteeris peatoimetaja.

Tänavu septembri lõpus avab Eesti Rahvusringhääling venekeelse telekanali, mille eesmärk on pakkuda objektiivset informatsiooni Eestis ja maailmas toimuva kohta, samuti kaasata, inspireerida, harida ja meelt lahutada ning seda kõike vene keeles. Omasaadetes kajastatakse Eesti elu ja sündmusi, mis toimuvad just siin ja praegu ning mille peategelased on siin elavad ja töötavad inimesed.