Korralik pereema, kahe lapsega ja täielikus plindris

Registreerisin end kolme portaali kasutajaks, ühte veidi siivsamasse (www.voodi.ee), teise tiba riivatumasse (www.iha.ee) ning kuigi kolmas (www.litsid.com) tundus juba liiga ...kuidas öelda, otsekohene, siis astusin väikse kõhklusega ka sellest lävest üle. Ning märkasin oma kehamõõtusid kirja pannes, et peaks vist trenni minema, kuna kaal, pikkus ja ümbermõõt ei vasta küll sealsetele nõuetele!

Igatahes...kehastusin tagasihoidliku nime ja meiliaadressiga 33-aastaseks naisterahvaks, kes kahe lapse üksikema ning korraliku algklasside õpetajana on sattunud rahalistesse raskustesse. Pole selline olukord ju meie riigis midagi erakordset, uskumatut või ebareaalset. Koostasin mitte väga nõretava, ent siiski tugevalt emotsionaalse enesetutvustuse, kus rõhutasin, et elu on pannud raske valiku ette...ja jäingi ootama.

Kõige rutem lendavad kohale ikka perverdid

Juba esimese tunniga potsatas värskele meiliaadressile päris mitu kirja. Keskealistelt härradelt ja täiesti igavalt perversse sisuga. Kes huvitusid erinevatest rollimängudest, kes ebatraditsionaalsetest poosidest. Tüübid ei häbenenud isegi oma erootilisi pilte minuga jagada. Mnjah, muigasin, kui kustutamise nuppu vajutasin. Oli nüüd vaja seda näha!

Arvasin juba, et eksperiment lähebki vett vedama, ega julgenud paar päeva sinna postkasti piiluda. Kuid...paari päeva möödudes tekkis taas huvi. Võtsin julguse kokku, palvetasin, et pimedaks ei jääks ja üllatusin! Ohoo, ees ootasid üksnes ilusad ja südamlikud pöördumised. Umbes nagu oleks Barbara Cartland ellu ärganud ja kõik oma valgete rüütlite hordid saatnud prostituute päästma!

Lugupeetud abielunaised, kus on teie silmad?

Potentsiaalsete kavaleride vanusevahemikuks kujunes 26-57 ja meeldejäävamaid oli viis tükki. Uuriti, vanad mu (kujuteldavad) lapsed on, jutustati oma raskeid lugusid ja pereprobleeme. Üks kurtis koguni, et igatseb nii hirmsasti oma kalli abikaasa lähedust, et ei tea enam, mida teha ja uuris arglikult, kuidas oma naise tähelepanu võita. Ei mingit seksi, labasusi, perverssusi...isegi kokku ei tahtnud saada, lihtsalt otsis jutukaaslast. Aitasin paari näpunäitega toda õnnetut ja sain südamlikud tänusõnad. Rahast keeldusin, kuigi pakuti. Siit moraal, lugupeetud naised! Kus on teie silmad? Niimoodi te oma kallimad ulapeale ajategi ju, kui neile üldse tähelepanu ei pööra!

Veel üks sisukam pöörduja lohutas, et enda keha müümist ei tasu nii traagiliselt võtta, teine nentis elutargalt, et just müüdava naise armastus on kõige ustavam. Ehk ongi selles terake tõtt! Viskas pealekauba veidi heatahtlikku huumorit ka kirja lõppu ja andes mõista, et kohtumine pole oluline, andku ma vaid kontonumber ja üsnagi märkimisväärne summa on hea vestluse eest garanteeritud. "Ega mul siis kahju pole," kuulutas ta. "Aita ligimest hädas, praegu pealegi ju jõuluaeg!" Vot sulle, imestasin! Seda poleks küll oodanud.

Uskumatult usaldavad inimesed

Edasi lugedes tekib aga tahtmatult küsimus...kullakesed, miks te võhivõõraid niimoodi usaldate? Kust te teate, kes asub teisel pool arvutiekraani? Miks te saadate oma elulookirjelduse, aadressi, pildi ja telefoninumbri ükskõik kellele? Jah, kindlasti mõni blufib ja valdav enamus ei vasta tõele, kuid need, kel tõsi taga...olge veidi ettevaatlikumad!  

Helistasingi siis ühele härrale, kes erakordselt täpseid andmeid jagas, et veidi noomida. Info peale, et ollakse ajakirjaniku eksperimenti sattunud, pahandas ta küll veidi, ent kui kinnitasin, et ma nime ja andmeid kurjasti ei kasuta, nõustus oma loo ära rääkima. Hiljuti isaks saanud mees oli just traagilises õnnetuses oma naise kaotanud ja otsis lihtsalt samaväärselt keerulises olukorras õlga, millel nutta. Minu kiri olevat olnud kui lootuskiir. Kahju, et vett vedama läks, nentis ta. Oeh, vaene hing! 

Summad vahemikus 50-150 eurot

Sain ühtlasi ka teada, mis on ühe keskmise pereema tariif. Kõik, kes jutuajamise asemel asja kallale tahtsid asuda, pakkusid sobivateks summadeks 50, 60, 90, 100...mõni lausa 150 eurot. Nii et piisava näitlemisoskuse ja eneseväärikuse allaneelamisega elab ära küll, tõdesin vastikusvärinaga. 

Kokkuvõtvalt - pannes kõik kirjad ühte patta, siis pole see asi nii hull midagi. Kõrva taha tasub panna ehk vaid see, et abikaasad, pereemad, naised...pöörake oma meestele rohkem tähelepanu, sest miks peab ta otsima kuuljat, kallistajat ja hoolitsejat seksportaalist? Ahjaa, lohutuseks neile, kes oma kehavormidega rahul pole - 60% siivutu ettepaneku tegijatest kirjutasid avameelselt, et tunnevad huvi tõelise, tavalise, 2-lapse ema välimuse vastu. Mitte et trenni poleks vaja teha, aga meeletult ennast piinata samuti ei tasu!

Loeb see, mis hinges on. Isegi seksportaalides!