Esimene päev
Tuleb luua Facebooki konto. Olematu isik otsustab siia ilma sündida noore neiuna.
Virtuaalne maailm on niivõrd lahke, et lubab mõne minutiga lõpetada ka maineka keskkooli ja veel mainekama ülikooli.
Ühiskonna kõrgkihti järele aimates lisab neiu omale meeldivateks asjadeks rahanarkomaanide Cashflow mängu, "Tantsud tähtedega" saate ja loomulikult pidutsemise.
Seejärel saabub aeg sõpru lisada. Midagi rasket ei olegi, kes vähegi tuntud, sellele sõbrataotlus!

Teine päev
Oh rõõmu! Fiktiivne neiu avastab hommikul ärgates, et on juba mitu sõpra saanud! Teiste hulgas näiteks Juku-Kalle Raid, Kuno Tehva, Charlene ja Kati Murdmaa.
Siiski on aeg šampuse avamiseks liiga vara, sest mainitud kuulsused lisavad omale sõbraks kõiki soovijaid ning näiteks Juku-Kallel on üle nelja tuhande Facebook-sõbra.

Kolmas päev
Esimene inimene tahab ise sõbraks saada! Olematule tegelasele on see igati suur au.
Sõbraks saab ka muusikalitäht Mikk Saar. Õhtu peidab endas tagasilööki: Facebooki kaval süsteem aimab midagi kahtlast ja keelab kuulsuste janusel kaheks päevaks sõprade lisamise!

Neljas päev
Näib, et endised sõbrasoovid on siiski jõus, sest näiteks Ken Saan, Kairit Tuhkanen ja Karl Madis annavad värskele tegijale virtuaalse sõbrakäe.
Kuna sõpru juurde sebida ei saa, võib ajaviiteks ja veenvuse tõstmiseks hakata mõne spordiklubi ja üldpopulaarse raamatu fänniks.

Viies päev
Lumepall on hakanud veerema! Võimalik, et ühiste sõprade tekkimise tõttu hakkavad semudeks ka Kristiina Ojuland, Kristjan Kasearu ja Toomas Luhats!
Erilise võiduna hakkab neiule mesijutuga sõnumeid saatma ühe vaadatuima uudistesaate telediktor. See on tõsiseltvõetavuse esimene märk.

Kuues päev
Jälle saab sõpru lisada ja lisatavad ei saa enam ühiste tuttavate laviini vastu seista. Näib, et kõik meie kuulsad ja glamuursed tunnevad tõepoolest teineteist.
Tuuli Koch, Lea Liitmaa, Ines Karu on vaid mõned nimed paarikümnest, kes sellel päeval virtuaalselt sõbrunesid.

Seitsmes päev
Uute kuulsate sõprade arv kasvab tundidega! Täna saabus kolm iseseisvalt sõbraks soovijat.
Korraliku kuulsuse jahtijana pöördub füüsiliselt mitte eksisteeriv tegelane poliitikasse. Keit Pentus ja Edgar Savisaar on mõlemad sõbrad! Ei mingit kallutatust.
Õhtuks on neiul 50 Eesti kuulsusest sõpra ning nimekirja täienemise üle ei pea enam muret tundma. Nad tahavad ise tuttavaks saada, elagu glamuur!

Hmm, keda õnnelikku valida koos šampanjat jooma?