19-aastane sõnas väljaandele, et ta ei ole siiani mitte ühtegi päeva tööd teinud. "Ma ootan, et tuleks õige pakkumine," sõnas nooruk.

Ta täpsustas, et mõned töökohad nõuavad auto omamist, aga seda tal veel ei ole. "Ma ei saa kuidagi tööle minna, kuniks ma ei ole kätte saanud oma esimest palka. Selle eest saan ma alles auto osta," ütles Mark.

Endine kriminaal sõnas, et kavatseb tätoveeringu enda näolt eemaldada. Praegu valib ta selleks sobilikku kuupäeva, kuid pelgab tindi eemaldamsega seotud valu.

"See tätoveering tähendab mulle midagi, me vennaga koos tegime selle. Mul on raske seda eemaldada, aga ma tean, et tulevikule mõeldes on see parim otsus," sõnas 19-aastane.

Mark Cropp jõi enda kongis puskarit, kui otsustas tätoveeringu teha lasta. Pärast vanglast vabanemist on tema julge näokaunistus saanud tõsiseks takistuseks töökoha leidmisel.

Eksvang kirjutas Uus-Meremaa Aucklandi linna tööotsijate Facebooki lehele, lootes leida tööd, et hoolitseda enda pisikse tütre eest.

19-aastane pandi vangi kaks aastat tagasi pärast seda, kui ähvardas turisti noaga. Imelikul kombel sattus ta samasse kongi enda vennaga, kes soovitas tal nägu ära tätoveerida. See oli venna meelest hea moodus teiste vangide hirmutamiseks.

Algselt pidi tätoveering kulgema vaid mehe lõuajoonel, kuid suur hulk ärajoodud puskarit pani vennad veidi liialdama.