Pooleteise tunni pikkusel kontserdil saavad Madara ja tema seitsmeliikmelise bändi esituses kõlama kauneimad inglisekeelsed bossa novad ja rumbad, vene romansid ja populaarsed laulud, saksa retro-pop ja prantsuse šansoon, luues rahvusvaheliselt romantilise õhkkonna Londoni ühes glamuurseimas kontserdipaigas.

Viite keelt kõnelev ja kuues keeles laulev eesti-läti juurtega Madara jaoks on kontsert võimalus väljendada oma kiindumust eri maade muusika vastu, pakkudes samal ajal Londoni Eesti ja Läti kogukondadele ühe suurejoonelise kergemuusika ürituse.

Briti Kopsufondi heategevuse raames toimuv kontsert leiab aset 5. mail 2014 kell 19.30 Leicester Square väljakul asuvas The Hippodrome Casino saalis The Matcham Room.

Madara on mitme maineka Eesti laulukonkursi, sh “Laulukarussell” (2006) ja “Tähtede laul” (2006) võitja, andnud sooloesinemisi nii Tartu Vanemuise ja Estonia kui ka Jurmala Dzintari kontserdisaalis. 2012. aasta oktoobris esines Madara koos Läti kuulsaima helilooja maestro Raimonds Paulsiga Riia Vene Draamateatris, sama aasta novembris jõudes ka Peterburi maineka rahvusvahelise konkursi “Sankt-Peterburgi Grand Prix” finaali.

Madara nišiks on kujunenud mitmekeelne swing- ja kergemuusika. Tänavu juunis lõpetab Madara Londoni Muusikakolledži (London College of Music) jazz-laulu erialal. Lisaks sellele töötab Madara Londoni Eesti Koolis muusikaõpetajana.