"Kui eelmisel aastal pakkusime külastajatele ühte meelelahutuslikku etendust, mis koosnes lõbusatest youtuberite vahelistest mõõduvõtmistest, väljakutsetest ja esinemistest, siis sel aastal oleme ürituse kava koostanud terveks päevaks ning jaganud seitsmele erinevale alale," kirjeldab kontseptsioonimuutust ürituse üks eestvedajatest Martti Hallik.

"Seekord on kavas erinevad töötoad, YouTuberite kirbukas, jututoad probleemteemadel, vaba mikrofoni ülesastumised, meet-n-greet sessioonid ja loomulikult ka LIVE show koos kõigi YouTuberitega," lisas ta.

“Lisaks meelelahutusele oleme enda missiooniks võtnud nii laste kui ka nende vanemate harimise küberteemadel. Kui eelmise aasta trendiks oli noorte aktiveerumine sotsiaalmeedia sisuloomes, siis selle aasta trendiks on kahjuks küberkiusamine," räägib ürituse peakorraldaja Brait Pilvik.

"Nutitelefonid, katkematu internet ja sotsiaalmeedia leviplatvormid annavad üheskoos noortele väga palju võimalusi ennast arendada ja harida või esile tuua, kuid samamoodi võib avanenud võimalusi ära kasutada kellegi vastu," lisas Pilvik.

Kui kaugele on tänasel päeval jõudnud Eestis küberkiusamine ja mida selle vastu teha? Nendele küsimustele annavad vastused üritusel toimuvad paneelvestlused, millest üks on suunatud lastele ning teine lastevanematele.

Üritusel osalevad Maria Rannaväli, Victoria Villig, Juanita Nataly, Sidni Tomson, Mänguväli (Joosep ja Olvier), Anita Sibul, Deana Noop, Martti Hallik, Nele Kirsipuu, Martins Lapins, Huugaja (Rainer Ross), Gregor Lillemets, Rauno Raiesmaa, Karlos Kolk, Kaspar Kolk ja Liina Ariadne Pedanik.

Üritusele on võimalik pileteid võita ka Publiku vahendusel. Täpsema informatsiooni saad allpool olevast Facebooki postitusest!