“Disney On Ice etendused on osutunud erakordselt populaarseteks ning hea meel on tõdeda, et peale Disney produktsioonitiimiga saali ülevaatamist saime loa müüki panna lisakohad Saku Suurhallis igaks etenduseks,” sõnab Live Nationi Baltikumi peapromootor Eva Palm.

Disney On Ice uisutajad ja tehniline personal jõudis kohale nädala alguses – kokku ligi 100 inimest, kellest pooled on iluuisutajad. Siis alustati Saku Suurhallis jää valmistamisega ning tänaseks katab põrandat 900 ruutmeetrine jääplats, kus juba homme õhtul uisutavad, tantsivad ja laulavad printsessid Elsa ning Anna, muhe lumemees Olaf, põhjapõder Sven, vapper lõvipoiss Simba, igavesti noor Peeter Paan, haldjas Tinkerbell, Väike Merineitsi ning paljud teised armsad Disney tegelased.

Liikuvate dekoratsioonide ja erilahenduste abil muutub Saku Suurhall kiirelt traditsioonilisest esinemispaigast Aafrika lagendikuks, veealuseks maailmaks, Eikunagimaaks ja jäiseks Arendelle’i kuningriigiks. Etenduse ühe erilisemaks ja liigutavamaks momendiks saab olema hetk, mil Suurhallis mitme minuti vältel lund sajab.

Tallinnas räägivad ja laulavad joonisfilmide lemmiktegelased tuntud eesti näitlejate ja lauljate häältega. Jäälavastuse tegelased panid eesti keeles kõnelema ja laulma teiste hulgas Hele Kõrve, Hanna-Liina Võsa, Lauri Saatpalu, Priit Võigemast, Ülle Lichtfeld, Liisi Koikson, Dagmar Oja, Karol Kuntsel, Andero Ermel, Nele-Liis Vaiksoo, Mikk Jürjens, Marika Vaarik, Katariina Ratasepp jpt.

Etenduste ajakava:
Neljapäeval, 11. veebruaril
kell 19.00 (uksed avatakse 18.00)

Reedel, 12. veebruaril
kell 19.00 (uksed avatakse 18.00)

Laupäeval, 13. veebruaril
kell 11.00 (uksed avatakse 10.00)
kell 15.00 (uksed avatakse 14.00)

Pühapäeval, 14. veebruaril
kell 11.00 (uksed avatakse 10.00)

Disney On Ice – Maagiline Juubelituur jääetenduse pikkuseks on kaks tundi (koos vaheajaga).

Piletid jääetendustele hinnaga alates €19 on müügil Piletilevis. Müüki pandud lisakohad võivad olla piiratud nähtavusega.