Scott kirjutab oma Facebooki postituses, et suundus juuli alguses imelisena nagu alati tööle, kuid tema päev kujunes hoopis teistsuguseks kui ta seda esialgu oli ette kujutanud.

Nimelt vahetuse poes, kus noormees töötab, hiljuti juhtkond. Uutele ülemustele ei olevat aga meeltmööda see, et Scott ennast meigib. Nii palutigi mehel tööl olles jumestus maha võtta. Sellega aga noormees nõus ei olnud. "Peale seda kui olin keeldunud meiki eemaldamast, paluti mul end vähem silmapaistavalt jumestada. Kuidas palun? Meistriteos ei saa olla vähem silmapaistev," lajatab mees Facebookis.

Samuti selgitab Scott postituses, et varasema juhtkonnaga ei olnud tal üheksa kuu jooksul, mil ta poes töötanud on, kunagi tema välimuse osas probleeme. "Mu kolleegid ning endised ülemused isegi kiitsid mind selle eest, kuidas ma välja näen," avameelitseb Scott. "Saaksin aru kui see nõue kehtiks kõigile, kuid minu naissoost kolleegid tohivad ju tööl käies meiki kanda, miks mina siis ei või?" väljendab ta oma nördimust.

Sotsiaalmeedia on Scotti suhtes olnud helde ning noormees ei kavatse oma seisukohast taganeda: "On aasta 2017 ja inimesi ei tohi iganenud arusaamade tõttu diskrimineerida."