End Romeoks nimetaval 39-aastasel mehel sai villand üksiolemisest ning otsustas pärast luhtunud katseid kohtinguportaali kaudu püsisuhet leida üles sättida blogi, milles tutvustab ennast ja kirjeldab võimalikult täpselt, millist naist otsib.

Mees pakub 1500-dollarilist vaevatasu inimesele, kes teda tema järgmise tüdruksõbraga kokku viib. Kui suhe päädib pulmadega, ootab "leidjat" lisaks 1000-dollariline boonus. End absoluutselt unikaalseks inimeseks pidav mees kirjeldab ennast nii: "Olen juht ja rokkstaar ühes isikus. Minus pole midagi, mis oleks tüüpiline, keskmine, normaalne või tavaline." Loomulikult peab mees ennast heaks partiiks, sestap ei sobi talle ka igasugused naised. Mehe kõrged standardeid ilmestab pikk joru nõudmisi, mis ta oma uuele naisele kehtestab. Loomulikult on blogi kurioossus juba tekitanud meediafuroori, eriti mehe rassilised eelistused, mida ta ise rassismiks ei pea.

Kuigi Romeo on juba jõudnud oma nõudmisi pisut korrektsemaks muuta, on tema tekstist säilinud algversioon. Muuhulgas ei tohiks tema tulevane olla kunagi olnud sugulises vahekorras mustanahalisega. "Sest kui valge naine on olnud musta mehega, siis on see minu jaoks sama mis zoofiilia, sest mustad näevad välja nagu primaadid, ahvid ja gorillad," kirjutas mees, kelle enda sõnul on ta parimad sõbrad mustanahalised. Ka muretseb mees selle pärast, et tema tulevasel ei oleks sünnituste käigus suguelundid moondunud ja lõtvunud.

Mehe ennasttäis enesetutvustus ja nõudmised on paljusid pahandanud ning on isegi oletatud, et niisuguse mehe kõrval ei saa olla ükski naine 11 aastat vastu pidanud - nii on ta blogisse riputanud ka pildid oma endisest tüdruksõbrast...

LOE, millistele nõudmistele Romeo naine vastama peab:

- 21-41 aastat vana
- korralik ja valmis monogaamseks püsisuhteks
- atraktiivne
- peenike ("Mulle meedivad peenikesed, trimmis või sportliku kehaehitusega naised. Keskmine kehaehitus sobib ka, aga ei tohi olla ülekaaluline. Ma ei käi kohtamas ülekaaluliste või paksude naistega.")
- kaalub alla 59 kg ("aga see sõltub pikkusest")
- juuksed võiksid olla pikad ("Mulle meeldib, kui naine näeb välja nagu naine, mitte nagu mees"), vähemalt õlgadeni. Värvilt on eelistatud punapea, siis brünett ja siis blondiin.
- rassilt ükskõik mis, peaasi et mitte must ("Ma ei lähe kohtama musta naisega, isegi kui ta näeb välja nagu Halle Berry").
- võiks mitte kanda prille.
- võiks mitte tahta lapsi.
- peab omama tööd ja karjääri.
- ei tohiks olla materialist ega oodata, et mees tema eest kõik kinni maksab.
- tätoveeringuid ei tohiks olla, "sest need sümboliseerivad inimrämpsu ja vanglat". Kui on mõni pisike, siis võib teha erandi, aga võiks kaaluda selle eemaldamist ("Selle võin kinni maksta!").
- peale kõrvarõngaste ei tohiks mingeid teisi augustusi olla.
- ei tohiks olla hasartmängija.
- ei tohiks olla strippar. ("Naise alasti keha tohiks näha ainult tema poiss-sõber või abikaasa").
- ei tohiks olla harrastanud grupiseksi ega omada paljusid sekspartnereid. ("Ma ei taha litsi, vaid normaalset, sündsat, heasüdamlikku pruuti.")
- peab minuga alati aus ja mulle truu olema.
- ei tohiks suitsetada, vähemalt mitte minu läheduses.
- ei tohiks sõbrustada meestega, kellega tal on olnud seksuaalne suhe.
- ei tohi olla isekas.
- ei tohi olla küüniline ega sarkastiline.
- ei tohiks olla vaidleja ja tülikiskuja.
- võiks riietuda konservatiivsemalt ("Mitte nagu lits!") ja aegajalt miniseelikut ja kõrgeid saapaid kanda.
- peaks olema puhas ja hoolitsetud.
- võiks magamistoas seksikat pesu ja sukki kanda.
- peaks olema soe ja armastav.
- võiks osata hinnata väikeseid ja sentimentaalseid asju.
- võiks osata hinnata romantikat ja kohtingukunsti.
- talle peaks meeldima suudelda ja käest kinni hoida, öösel kaisutada.
- rindade suurus ei ole oluline, aga peaksid olema naturaalsed.
- võiks mitte omada lapsi, sest lapsed rikuvad naise keha ära. ("Venitusarmid tulevad ja nende tupp muutub lõdvemaks, ükskõik kui palju nad ei prooviks seda taastada. Kui ikka 2 või kolm korda endast 3-kilose lapse välja pressid, ei saa see enam 100% nii tihedaks jääda, nagu enne oli. Pealegi rebenevad mõnikord naiste häbememokad sünnituse käigus ega näe enam kunagi välja nii, nagu enne ning mõnikord käiakse neid isegi kosmeetiliselt kohendamas."

Ka lisab mees, et vajab suhtes palju tähelepanu ja tal on suur seksiisu.

Kõlab nagu tõeline prints või mis?