Igaüks, kes otsib, see ju riskib sellega, et ta ei tea, kust ja mida leiab. Ka sellega, et ta ei tea kuidas selle leidmisega toime tuleb ja mida see talle tähendab, kuidas arusaamu muudab, ümber kujundab, täiendab – ongi nagu üks lakkamatu maailma lõpp ja uue algus.
Sellega on isegi võimalik harjuda.

On ju nii, et iga asi mille sisse sööd tuleb ka ära seedida, igast vahekorrast eluga võib midagi sündida. Iga leidmine on otsimise lõpp ja uue otsingu algus. Muutumine ei ole alati turvaline ja tõeline armastus viib midagi alati ära ka.
Ka vaimne armastus elu vastu ehk lõpmata otsiv vaim, riskib kogu aeg sellega, et kohtudes enda jaoks senitundmatu ja seletamatuga, ei ole ta kaitstud oma vana maailmavaate lõpu eest. Ei ole ka kaitstud teiste mõistmatuse eest, ei pruugi olla varustatud autoriteetse kaitsekilbiga mõne tunnustatud institutsiooni poolt. Aga see on ju läbi aegade nii olnud.

Niisiis pakun, et "maailma lõpp“ tuleb – see tuleb kogu aeg nagu laineid mere poolt kalda suunas.
Astroloogiliste rütmide kohaselt on ka mõni huvitav tsükli täitumine teoks saamas küll.
- seda märkis omal moel 2008. aasta lõpust Kaljukitse märki sisenenud Pluuto (kui teid siinkohal häirib astroloogidele omane keelepruuk, siis antagu see andeks – planeedi Pluuto tsüklid kirjeldavad teatavat laadi tühjenemise rütmi, mis sarnaselt sügisele looduses laseb kaduda sellel, mis on oma kasvutsükli lõpetanud).

See üleminek andis pisut aimu sellest, et Amburi perioodi vältel eelkõige interneti sünni läbi oluliselt piire kaotanud ja avardunud infovõrgustik on tekitanud mõndagi, mis ei mahu enam väga hästi, valdavalt enne seda kehtinud arusaamade toel loodud struktuuridesse (mõttevormid, seadusandlus, kontrollimehhanismid, suhtevormid, poliitilised struktuurid, rahandusstruktuurid, majandusstruktuurid jne) ja vajab seal mõningast kohendamist, tekitades erinevat tüüpi surutisi, mis ongi ju sisu ja vormi ebakõladele iseloomulik ilming.

Samuti on sel suvel vahetamas üpris tähelepanuväärsel moel märki Uraan – seostamist ja vaatenurkade muutust ja kaasnevat vaimset vabanemist kirjeldavaid tsükleid iseloomustav taevasümbol.
Seega võib oletada, et tänu meie "masuse mateeria" intensiivsetele pressidele on nii mõnegi inimvaimu sünnitegevus sedavõrd intensiivistunud, et otsivat vaimu ja sõltumatut vaimu, iseenda eest vastutavat vaimu ja ausalt oma arvamust avaldavat vaimu sünnib kõigile rõõmuks üha enam. Et oleks justkui vaimses plaanis palju lapsepõlve lõppu (Maailma Lõpp) ja iseseisvumist.

2011. aastal on ka Neptuun kui "hingeookeani“ või ka alateadvuse lülitumise tsüklite peegeldaja, kes oma täisringi sooritab 164 aasta jooksul, jõudmas oma kodumärki - Kaladesse.
Pajatab seegi omal moel sellest, et üks äratundmiste laine oleks justkui veeremas inimkonna randa.

Sellel kõigel võib olla lõputult nägusid - igaühele oma. Ongi nagu lillede tulek kevadel või lumehelveste sügisel.
Võib aimata, et tasakaal mingis tsüklis on nihkumas sedalaadi ilmingutele soodsas või ebasoodsas suunas ja see toob kaasa nende ilmingute lisandumise või kadumise.
Sedalaadi ilmingute hulka kuuluvad ka ajastute iseloomulikud näod, põlvkondade iseloomulikud saatused, moevoolud, teadussuunad, inimeste tõekspidamiste arengud ja kõik muu samahästi nagu looduses valitsevad aastaajad.
Nendega on võimalik ja vajalik lihtsalt kohaneda ja taastada vastavas olukorras tasakaal nagu tantsijad seda ka keerukate piruettide ajal teevad.

Just praegu meenus äkki üks eriti täpse ja kaaluka tasakaalu sümboli kandja siinsamas Tallinnas.
Sellise noateratäpsuse kandja seisakus – Russalka.
Nii rasket musta kivi nii graatsilisena ja õrnana varbal seismas nähes ei pääse mõttest, et geenius oli tema looja Amandus Adamson. Mitte ainult skulptorina vaid ka sümbolistina.

Et siis sellised mõtisklused maailma lõpu teemadel.

Kes tunneb asja vastu huvi, on igati teretulnud tekkinud küsimuste üle arutlema  ja soovi korral ka konsultatsioonile. Ka minu kontaktid leiate samalt lehelt.
Isikut puudutavatele küsimustele saab kindlasti parema vastuse juhul, kui leiate võimaluse tutvuda oma individuaalse astroloogilise kaardiga tervikuna.
Täna pakub teaduse ja arvutustehnika areng juba sedavõrd enam võimalusi aja ja ruumi tsüklite kirjeldamiseks, et on täna võimalus pakkuda ka teile oma enda individuaalsetele lähteandmetele tuginevaid päringuid, mida te just vastavalt oma soovile või huvile edasistes otsingutes kasutada saate. Ka siin, Delfi leheküljel, on see võimalus olemas ja on samuti meie seni kahel olemasoleval veebilehel.

Erinevaid astroloogilisi päringuid ja võimalusi nende interpreteerimiseks töötame välja ka praegu ja loodame need peagi tuua asjast huvitatutele kasutamiseks kättesaadavaks.

Astroloogia maailm on rikas ja lõpmata huvitav maailm, kui sellega lähemalt tutvust teha. Kes tunneb huvi astroloogia ajaloo vastu, võib tutvuda ajakirja GEO jaanuarikuu numbris väga hea tasakaalutundega kirjutatud ja head ajaloolist ülevaadet sisaldava artikliga astroloogiast.

Tõepoolest – inimene on oma saatuse sepp ja selle sepatöö kvaliteet sõltub paljuski sellest kui palju ta kõigest enda sees ja ümber lugu peab ja selle vastu tähelepanelikkust ning armastust üles näitab.  Nii oma tundeelu kui ka ümbritsevaid raame tundma õppides. Kasutada on selleks ju tegelikult kõik, mida oskame märgata.

On ütlematagi selge, et inimelu on liiga lühike, et tunda isiklikult huvi kõigi eluvormide ja ilmingute vastu eraldivõetuna.  Siin on igale oma ja kõik kokku täidab kõigi vajadusi parimal moel.
Nagu seda täna teeb internet mida kõik omal moel täidame ja millest kõik saavad leida just selle mida vajavad nemad.