Kahel esimesel päeval toimub Piiskopilinnuses autonäitus, kus saab näha ilusaid ja põnevaid näituseeksponaate, mida hindab zürii range pilk ja oma lemmiku saab valida ka publik. Ilusate autode nägemine ei piirdu vaid lossihooviga, neid saab näha igalpool lossihoovi ümbruses ehk kokkutuleku alas ja mujalgi linnas ringi kruiisimas.

Reedel annab avapaugu legendaarne rokkpunt The Sweet Inglismaalt. Reedene peaesineja on Dee Snider USA-st, tuntud kui Twisted Sisteri solist. Dee Snider esitab Twisted Sisteri loomingut, muuhulgas hitte "I Wanna Rock" ja "Not Gonna Take It". Dee Snideril on tulemas ülivinge show, lubas peakorraldaja Karol Kikkas."Ainuüksi valgustus on sellisel tasemel, mida Haapsalus enne nähtud pole."

Reedese üritusepäeva lõpetab hilisõhtune naiste cruising, kus roolis
tohivad olla vaid naised ning sõit kulgeb läbi öise Haapsalu. Naiste
cruising on naiste seas väga oodatud kuna siis usaldavad kõik mehed, kes seda tavaliselt ei teeks, oma "laevad" õrnema soo kätesse.
Cruising saab alguse lossiplatsilt ja lõppeb Haapsalu Kaubamaja ees.

Laupäeva päeval toimub lossihoovis näituseautode tutvustamine Margus Pildi ja Lauri Tõnspoja juhtimisel. Õhtupoolikul toimub ka auhinnatseremoonia, kus selguvad parimad autod kaheksas erinevas kategoorias, publikulemmik, Autolehe ja Meguiarsi eriauhinnad. Laupäeval astuvad lavale Texas Oil ja Steve`n`Seagulls Soomest, Metsatöll ja Super Hot Cosmos Blues Band.

Päevale paneb punkti The Darkness Inglismaalt, kes saabub siia seoses
vastilmunud albumi tutvustamisega. Loomulikult ei puudu ka ilutulestik.

Pühapäeval toimub traditsiooniline autode rongkäik läbi linna Kiltsi
lennuväljale ja kiirendusvõistlus. Kiirendusvõistlus on samuti väga
omanäoline kuna osalevad ainult ameerika päritolu sõidukid. Tulemas on
väga huvitav võistlus, kus jagamisele läheb 10 000 USD!

Ürituse ajal 10.-12.juulil on Haapsalu vanalinn tavaliiklusele suletud. Karja tänava ja Kalda tänava ristmikust pääseb edasi vaid ameerika päritolu autodega. Palume muud päritolu sõidukitega tulijatel sellega arvestada.