9. märtsil Helsingis toimunud stand-up etendusel "Mõtlemine on seks" saavutas Vaarik väga kõrgel tasemel lavalise vabaduse ja mõttekiiruse, mis avasid materjali täiesti uue nurga alt nii publikule, kui ka etendust vaadanud produtsendile Karl Kermesele.

“Veebruaris, kui saabus aeg Andruse turneele nimi anda, tundus väga õigeks ja sobivaks pealkirjaks “Mõtlemine on seks”. Andruse tekst on väga sisuline, ajas edasi vaatav, mõtlemist populariseeriv ning tulevikuga mängiv. Võiks öelda, et intellektuaalne stand-up komöödia. Helsingis toimus laval see, mida me ootame igalt teatrikülastuselt, laval sündis väike teatriime. Andrus Vaarik valdab oma materjali filigraanselt ja võib teha teksti ja publikuga, mida vaid tahab. Publik aplodeeris suurest tänutundest püsti ning mul endal olid silmanurgad märjad,” rääkis produtsent Karl Kermes.

“Selgus, et isegi, kui inimese vanus on üle keskea on ta sisemiselt tegelikult noor. Ja see noor inimene seal Helsingi laval muutis selle stand-up materjali fookuspunkti sedavõrd, et vana pealkiri jäi toimuva kokkuvõtmiseks lihtsalt ühekülgseks. Uueks pealkirjaks sai “Vana ja vaba,”jätkas Kermes.

Andrus Vaariku stand-up komöödia on mõtlemist populariseeriv ja elu mõtestav materjal, millega armastatud näitleja tuleb sel hooajal publiku ette veel üheksal korral. 

Järgmised etendused toimuvad:

11. märtsil Kuressaare Kultuurikeskuses
12. märtsil Mooste Mõisa Folgikojas
15. märtsil Viimsi Kooli aulas
29. märtsil Laagri City Kontserdimajas
3. aprillil Jõgeva Kultuurikeskuses
5. aprillil Jõhvi Kontserdimajas
6. aprillil Tallinnas Nordea Kontserdimajas
11. aprillil Kose Kultuurikeskuses
12. aprillil Haljala Rahvamajas
19. aprillil Otepää Gümnaasiumi saalis