Nora on väike tüdrukutirts, kes sündis kurdina ning vajab aastaseks saades operatsiooni sisekõrva implantaadi paigaldamiseks. Õigeaegselt paigaldatud sisekõrva implantaat annab lapsele kuulmise ja võime õppida rääkima nagu teised temavanused ning minna tavalasteaeda ja -kooli.

Ettevõtmise patrooniks on lauljatar Ines kes on MTÜ Audiere üks asutajaliikmetest ning organisatsiooni tegevuses aktiivselt kaasa löönud juba 2004. aastast.

Heategevusprojektis "Aita ja Võida" osaleda ja Norale vajaliku summat kokku koguda saavad aidata kõik. Tuleb vaid soetada pileti ööklubist Marat, läbi Piletilevi müügipunktide või Piletilevi online´i kaudu. Pilet annetuse tegemiseks maksab 125 ja 225 krooni. 125 kroonisest piletist läheb Nora toetusfondi 5 krooni ja 225 kroonisest piletist 100 krooni.

Projekti vältel toimub iga kuu eriüritusena ööklubis Marat „Aita ja Võida“ eripidu, kus piletiostjate vahel läheb loosi väärikaid auhindasid. Septembri esimene "Aita ja Võida" pidu toimub juba laupäeval, 26. septembril, algusega kell 23:00.
Nora toetuseks astub laval üles väikese kontserdiga Merlyn Uusküla. Pidutsema on oodatud kõik head inimesed.

"Aita ja Võida" toimub koostöös MTÜ Eesti Meeleelundite Rehabilitatsiooni Keskusega Audiere (MTÜ Audiere) ning kestab september 2009 – 28. veebruar 2010. Lisainformatsioon ja ettevõtmisest lähemalt loe SIIT!